Mi van a nobrain. Dk oldalon? (ne nyisd meg)
Figyelt kérdés
ne nyisd meg mer vmi szivatás csak hátha vki már megynyitotta és tudja :D2010. márc. 1. 16:59
1/17 anonim válasza:
Szerintem semmi szivatás nincs benne, mert ha beírod a Google-be és a képekre katintasz, akkor nem találsz semmi ijesztőt.
Ui.: Tanulj meg írni!
5/17 anonim válasza:
nyisd csak meg, csak ne lássa senki :D am max röhögsz az egymást mosó .... csávókon :D
6/17 anonim válasza:
80 éves csávók mossák szappanozzák egymást.És össze vissza ugrál a firefox az asztalon. kis méretbe.És nem tudod bezárni.Csak a hirtelen ki áramtalanítás használ.
7/17 anonim válasza:
énmár 2x beszoptam ezt az oldalt -.-
8/17 anonim válasza:
3 meleg veri egymásnak és nem tudsz róla kilépni.
9/17 anonim válasza:
Ctrl+alt+delete -> folyamatok -> firefox -> folyamat leállitása -> igen
10/17 anonim válasza:
engem is XD épp az előbb! csak úgy tudtam bezárni hogy ctr+alt+del feladatkezelő..... és egyszer kíírt a firefox egy hibát és bezártam azt a szart. majd elmondom oszt.t.-samnak hogy tök zsir oldal nézze meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!