Ha lehet, minél humorosabbat, persze lehet valós kifogás is (az már más, hogy ezt elfogadja-e a jegyellenőr).
Bár állítólag az működik, ha valaki udvarol és addig beszél, amíg a megállóba nem ér, aztán le is száll. Jelzem, ezt én nem próbáltam ki (persze, ez az ellenkező neműeknél működik, bár ki tudja...).
Az első ajtón felszaladt a kutyám, én utána szaladtam, de ő meg a hátsó ajtón kiszaladt. Mire én is kiszaladtam volna az ajtón, már becsukódott, így fent ragadtam a villamoson...
2011. ápr. 28. 21:08
4/16 anonim válasza:
Beszélj neki angolul :D v amien nyelven tudsz
2011. ápr. 28. 21:51
5/16 anonim válasza:
mond neki hogy fáj a lábad, aztán szállj le, vagy tettesd magad süketnek,
amúgy én azt szoktam mondani hogy jaaj otthonhagytam stb vag yhoyg elfelejtettem kilyukasztani aztán vagy leszállítanak vagy aztmondják hogy hátoké mert lányvagyok és még 18 aluli
2011. ápr. 28. 23:42
6/16 anonim válasza:
Ha az ellenőr mondja neked hogy: Jegyeket, bérleteket! Akkor mond neki hogy: Anyád tudja, hogy kéregetsz?
2011. ápr. 29. 13:49
7/16 anonim válasza:
Ha kérdezi a neved mond azt, hogy Elek és biztos vissza fog kérdezni, hogy mijen Elek te erre mond azt hogy Sprint Elek és rohanj el.
2011. ápr. 29. 22:34
8/16 anonim válasza:
A legjobb kifogás sose jó.BLITZ.
2011. máj. 1. 10:40
9/16 anonim válasza:
Nálunk régebben lyukasztani kellett a jegyeket a villamosokon. Én egy jegyet rongyossá lyukasztottam, mikor meg jött az ellenőr kérdezte, hogy hány lyuk van ezen a jegyen? Számoltam, számoltam... "Hófehérkén hét lyuk volt, az én jegyemen a duplája van......."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!