Bocs, ha rossz kategória. Újszülött vagyok, mindenki úgy emlegeti ezt a szót, mintha magától értetődően tudnia kéne mindenkinek. De nem tudom mi ez, sejtésem sincs. Segítene valaki?
az idiótaságokban hiszek és magam is idióta vagyok szinonímája. Valamilyen szinten magad is az vagy, hiszen 10ed annyi lenne beírni ezt a google-ba mint ide kiírni egy kérdést.
2011. ápr. 20. 13:52
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves minősítő bejegyzésedet, de azért írtam ide ki, mert azoktól akartam "hallani" akik oly nagy rössel használják ezt a szót. A góglét ismerem, köszönöm, kedves idiótatárs.
2011. ápr. 20. 13:54
3/19 anonim válasza:
Ja, a kedves kioktato sem irta meg, hogy mi az. :)
Amugy engem is erdekel.
2011. ápr. 20. 14:02
4/19 anonim válasza:
Jól van, mivel kedvességből leidiótázál, ezért szántam rád 15 másodpercet a gugliba. Tessék
Én azt olvastam,h.nem földi lényt jelent.A pupillájuk nem gömbölyü hanem mint a macskáké olyan hosszúkás.
És minden kötekedő válasz adónak üzenem,h.már a hócipőm tele van velük!!!
2011. ápr. 20. 14:21
7/19 anonim válasza:
Azért a chatboxot érdemes olvasni most beleolvastam kicsit, ott mindenki ufónak tartja magát, és még azt is megmondták h mikor jön a hajójuk. Érdekes h pont magyarul tudnak az idegenek, és nem mellesleg egy olyan oldalon írnak az eljövetelükről amit pár száz olyan ember néz, akinek annyi esze van, mint az ebben a kategóriában lévők kb 80%ának.
2011. ápr. 20. 14:25
8/19 anonim válasza:
ők a gyíkemberek. Szenthelyi Árpád felhasználó szerint inváziót terveznek a Föld ellen. mást nem tudok én sem.
Ezek szerint minden kb 20000. ember ilyen szemmel születik , váá reptiliánok!!!
A Földön van 6 milliárd valamennyi ember, amit ha elosztunk 20000, akkor eszerint van 300000 reptilián a Földön. Hmm, azért 6 miliárd ember akárhogy nézem fölénybe van. Jah azon a paranormál baromságok oldalon volt egy fickó aki azt mondta ő reptilián és május +- 23 nap múlva itt az űrhajójuk. Szóval megvárom június végét és ha nincs itt egy hajó sem minden ilyen kérdéshez kiirom, h B@LFASZOK VAGYTOK! Lehet kitiltanak, de legalább nem hülyeként halok meg. Jöhetnek a paranormál p@rasztok lepontozni. Köszönöm a figyelmet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!