Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az, hogy reptilián?

Mi az, hogy reptilián?

Figyelt kérdés
Bocs, ha rossz kategória. Újszülött vagyok, mindenki úgy emlegeti ezt a szót, mintha magától értetődően tudnia kéne mindenkinek. De nem tudom mi ez, sejtésem sincs. Segítene valaki?
2011. ápr. 20. 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
az idiótaságokban hiszek és magam is idióta vagyok szinonímája. Valamilyen szinten magad is az vagy, hiszen 10ed annyi lenne beírni ezt a google-ba mint ide kiírni egy kérdést.
2011. ápr. 20. 13:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves minősítő bejegyzésedet, de azért írtam ide ki, mert azoktól akartam "hallani" akik oly nagy rössel használják ezt a szót. A góglét ismerem, köszönöm, kedves idiótatárs.
2011. ápr. 20. 13:54
 3/19 anonim ***** válasza:

Ja, a kedves kioktato sem irta meg, hogy mi az. :)

Amugy engem is erdekel.

2011. ápr. 20. 14:02
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

Jól van, mivel kedvességből leidiótázál, ezért szántam rád 15 másodpercet a gugliba. Tessék

[link]

Az idióta jelzőt ezzel le is vettem magamról. Szép napot

2011. ápr. 20. 14:16
 5/19 anonim válasza:
2011. ápr. 20. 14:16
 6/19 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam,h.nem földi lényt jelent.A pupillájuk nem gömbölyü hanem mint a macskáké olyan hosszúkás.

És minden kötekedő válasz adónak üzenem,h.már a hócipőm tele van velük!!!

2011. ápr. 20. 14:21
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Azért a chatboxot érdemes olvasni most beleolvastam kicsit, ott mindenki ufónak tartja magát, és még azt is megmondták h mikor jön a hajójuk. Érdekes h pont magyarul tudnak az idegenek, és nem mellesleg egy olyan oldalon írnak az eljövetelükről amit pár száz olyan ember néz, akinek annyi esze van, mint az ebben a kategóriában lévők kb 80%ának.
2011. ápr. 20. 14:25
 8/19 anonim ***** válasza:
ők a gyíkemberek. Szenthelyi Árpád felhasználó szerint inváziót terveznek a Föld ellen. mást nem tudok én sem.
2011. ápr. 20. 14:29
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezt melyik filmbol szedtek?

En pokemon akarok lenni, az sokkal szebb! :)

2011. ápr. 20. 14:31
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Ezek szerint minden kb 20000. ember ilyen szemmel születik , váá reptiliánok!!!

A Földön van 6 milliárd valamennyi ember, amit ha elosztunk 20000, akkor eszerint van 300000 reptilián a Földön. Hmm, azért 6 miliárd ember akárhogy nézem fölénybe van. Jah azon a paranormál baromságok oldalon volt egy fickó aki azt mondta ő reptilián és május +- 23 nap múlva itt az űrhajójuk. Szóval megvárom június végét és ha nincs itt egy hajó sem minden ilyen kérdéshez kiirom, h B@LFASZOK VAGYTOK! Lehet kitiltanak, de legalább nem hülyeként halok meg. Jöhetnek a paranormál p@rasztok lepontozni. Köszönöm a figyelmet.

2011. ápr. 20. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!