Anyukádnak van gyermeke?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 15:33
21/28 anonim válasza:
Nincs. :O :C
Jaaaa, deee. :D XD Én. :P Meg öcsikém. De hogy ő minek van. >____<
23/28 anonim válasza:
Nos, a hlyzet a következő: nekem már nincs anyukám. Sajnos.
De!: Ő eleve szűz volt, így sokszor gondolkodtam azon, hogy nem lopott-e minket, de sosem derült ki. Gondoltam még arra is, hogy nincs-e esetleg még egy testvérem -az általam tudott kettőn kívül-, akit mellesleg Jézusnak hívnak, de erre sem találtam megdönthetetlen bizonyítékot, de mindenképpen különös egy szűz anya gyermekének lenni...
S innen egyenes út vezet ahhoz a kérdéshez, hogy ki az apukám? S ha Isten az, akkor vajon hány mostohagyereke lehet anyukámnak?
Nem tudok olyan egyértelmű választ adni a kérdésre, s most fel is zaklattál vele, mert olyan egyedül érzem magam.
25/28 anonim válasza:
izéééééééé hát asszem mintha lenne neki egy kánya meg egy fia de nem biztos........ fú bazz utána kéne nézni :D
26/28 anonim válasza:
Van egy kutyája, de gyerekről nem tudok xD
27/28 anonim válasza:
Nincs, én csak egy asztrális kivetülés vagyok, muhahaha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!