Hogy kell teát főzni?
Figyelt kérdés
30/nő vagyok, és a párom folyton azzal nyaggat, hogy még egy teát se tudok megfőzni neki. Ez igaz is, de akkor most megtanulnám. Ötleteket kérek. Sürgős! Miből készítsem, mi kell hozzá stb.?2011. ápr. 11. 17:51
2/14 anonim 

válasza:

Én sem tudok teát főzni. Egyáltalán nem tudok semmit sem a konyhai dolgokkal kapcsolatban.
18/F
3/14 anonim 

válasza:

Roppant egyszerű, felforralod a vizet és beleteszed a filtert, hagyod benne kb. 1-3 percet, aztán ízlés szerint édesíted, citromozod, stb..
4/14 anonim 

válasza:

Én a zsíros kenyérrel vagyok ugyan így.
5/14 anonim 

válasza:

én édesre csinálom :DD.
van egy nagy teáskannánk xDDD. teszek bele 3 filtert, 13 citrompótlót és 8 evőkanál cukrot. megvárom míg felfő és fincsi ^^
6/14 anonim 

válasza:

a vizet felforralod raksz bele sárgarépát(felkockázva nagyon apróra) aztán beteszed a mikróba és feltekered 5 percre :)
remélem haszns :P
7/14 anonim 

válasza:

Mikor a víz forr,beleteszed a hajtincsed hozzáadod a kicsavart zokni levet,majd 10 ' főzöd,és mikor végeztél akkor forrón kitőltöd a szűrőn keresztül ,és tálalod.....a wc-be.
8/14 anonim 

válasza:

bemész a bótba és veszel nesteat oszt berakod a mikróba aztán kész oszt iszod
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Különösen az utóbbi ötleteket nagyra értékelem, és sokat segítettek!
2011. ápr. 11. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!