Mi volt a legcikibb szitu ami tôrtént veled és milyen volt a reakciò?
Huh,hát velem szinte mindig történik valami ciki,főleg új helyzetekben."Kicsit" szerencsétlen vagyok:)
pl.:Amikor nem tudtam megmondani egy autósnak a közelben lévő várost,hogy hogy lehet megközelíteni...ez még nem is lett volna ANNYIRA ciki,de végig a mellette ülő helyes pasit bámultam és 2 percre rá,rávágtam,hogy "nem tudom" =$
Ez nem valami párkapcsolatos,de hirtelen ez jutott az eszembe,nem volt valami vicces helyzet.Majd még írok:)
Nekem egy munkahelyi sztorim van, ahol vörösre égett a fejem.
Éppen ebédelek az irodában, amikor kopogtatnak. A kajámat gyorsan betettem az asztal alá, mert látványra nem volt épp túl szép, egy csirkecomb megrágcsálva... Ekkor egy ott dolgozó masszőrsrác bejön az irodába félmeztelenül. Majd kiesett a szemem a látványtól, elég gusztusos pasi volt...:)
El kellett intézni egy-két dolgot vele, ezért odamentem hozzá, beszélgettünk, töltögeti ki a papírjait, amikor kolléganőmet megszállta a takaríthatnék, és az én megcsócsált csirkecombomat kiemeli az asztal alól, és ilyet szól: Találtam egy gusztustalan csontot az asztalod alatt, fúúúúj! S ott lobogtatja azt a hülye szétrágcsált csirkecombot az iroda közepén..., közben meg vagy még 4x megkérdezte, hogy ez a tiéd??? :):):)
A srác csak szépen mosolygott az orra alatt...nekem meg égett a fejem.
Szituban jobb volt, mint leírva. :)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:51
ezen konkrétan szakadok a nevetéstől!
nekem is van egy sztorim, ami inkább a páromnak volt ciki, én jót nevettem rajta..
késő este sötétben kocsikáztunk, mikor "jót" akartam tenni vele..
épp lebuktam és a dolgok közepébe voltam, mikor hirtelen lassított és mondta, hogy gyorsan üljek fel. megállítottak minket a rendőrök. persze, nem volt ideje begombolni a nadrágot és felhúzni a cipzárt, illetve az inget kívül hagyta, de lehetett látni a kigombolt nacit.. szépen mosolygott a rendőr nő, majd tovább engedett anélkül, hogy megnézte volna a papírokat.. azóta a párom ilyesmit nem enged.... :)
Nyáron a szabadstrandon rámjött a szapora. Berohantam a közeli kiserdőbe és egy sűrű, eldugott bokorban, könnyítettem magamon. Hát mit mondjak, zajosan. A bokor túloldala felől egy halk, vékony női hang hallatszott:
-Drágám! Ne erőlködj,nekem jó így.
Utolsò, beszartam a rôhôgéstôl!!! :) Szòval te bàrmit felteszel bàrhova :)
Akkor most én is ìrok, de ti is még még még!!!
Kb 10 éves lehettem, amikoris a nàlam 2 évvel idôsebb bàtyàmebéd kôzben gàtlàstalanul feltette a kérdést anyàmnak, hogy mi is az az orgazmus...??
Akkoriban mentek ezek az "organics" sampon reklàmok és hàt én osszekapcsoltam a hasonlò hangzàsù szavakat, majd nagy bûszkén kijelentettem anyàm és bàtyàm elôtt, hogy:
-Jajj, tesòm te ennyire hûlye vagy, hàt amitôl korpàs lesz a hajad!! :)
Mondanom se kell, hogy mind a ketten majd belefulladtak a levesbe és én nem értettem semmit!!
Azòta egy fajta szàllò igévé vàlt, hogy na? Korpàs a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!