SP? Fluor? Justin Bieber? (kattolj és olvasd el)
Fluort ne bántsuk :)
Sp: Felküldeném egy helikopterre, és véletlenül (!) valami beleakadna a propellerei közé és... xDD
Justin: Egyszerűen lemosatnám az 5 kg alapozót a pofájáról, hízlaló kajákat raknék elé, az összes dezodort, fogkefét, fésűt, arcápoló készítményeket elvenném előle, szakadt parasztos ruhába öltöztetném. Ne félj az így tönkremenne magától is ;)
Én csak Bíbert ismerem tehát a többit nemtom hogy végezném ki, de justinra van egy jó módszer :D :
Fel raknám őt egy 20 emeletes ház tetejének a szélére és tőle 50m-es körzetben(a tetőn) mindenhol kis gyerekeket raknék akik fanok. Sípolnék egyet és a gyerekek elkezdenének felé futni, aztán a döntést hogy leugrik-e vagy a gyerekek öljék meg...azt már rá bízom :D
miez a lázadás hogy flourt ne bántsuk ????
.. fogdokit neki az elviszi az összes lóvéját ami kapott a "zenélésért"
Én sem értem, hogy Fluor miért kivétel.:D
Talán mert SP és Justin Bieber már kezd "kimenni a divatból", a Fluor-mánia meg még csak most kezdődik, így valószínűleg a Fluort kímélni kívánó válaszolók is divatemberek (nem sértésből).
Ennyi erővel SP-t sem kell már kicsinálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!