SP? Fluor? Justin Bieber? (kattolj és olvasd el)
Én Fluor-t nem bántanám, nincs semmi bajom a kölyökkel XD
SP-t azzem beraknám egy 180 kg-os, csupa izom homokos niggerállat mellé pár napra :D (még tetszene is neki)
Justin Bíbort meg bedobnám a 11 éves rajongói közé :D Tuti szétkapnák, megerőszakolnák és megennék XD
Fluor: Ha már úgyis töcskölni támadt kedve (legalábbis nekem az jött le a "Mizu?"-ból), gondolom, nem bánja, ha összezárom egy vagonnyi kiéhezett fegyvertartási engedéllyel rendelkező b*zival.
SP: Mivel a neve igencsak emlékeztet az egyik kedvenc sorozatomra (South Park), ahhoz méltóan csinálnám ki; halálra fotóznám, hogy jobb legyen a kukoricatermés.:D
Justin Bieber: Szeretem a középkori kínzóeszközöket, úgyhogy szimplán karóba húzatnám, majd rászabadítanék néhány 11-12 éves minip*csákból álló rajongótábort.
19:11 :D
megegyezik a világnézetünk :D Én is utálom hogy ellopta a South PArk rövídítését >3<
Bibert Ctulhu kicsinálta. :D Bár komolyan gyilkolást is kaphatott volna. Bibert olyan módon végezném ki mint Butler a törvénytisztelő polgár c. filmben a gyilkost. SP-t meg kb úgy mint a Sin City c. filmben Marv azt a Kevin kölyköt csak én nem vágnám le a fejét. Fluorral nincs bajom.
Am kb. így gyilkolnék lehet lennének változások. :d
19:43, ott a pont. Lázadunk a tehetségtelen, irritáló pofázmányú, majomkodó tinibálványok ellen. Csatlakozol vagy téged is koncoljunk fel?:D
(19:24, neked is.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!