Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit üzenhetett Khorr?

Mit üzenhetett Khorr?

Figyelt kérdés

Különös dolgok történtek velem és nem tudom az okát. Körűlbelűl egy éve egy erdei sétámon, amikor megpihentem a tisztáson jött velem szemben egy kutya, olyan kis vizsla féle volt. Furcsa tekintet volt, ahogyan rámmeresztette, mintha a lelkembe látna, de Én nem foglalkoztam vele.

Másnap a következő délutáni sétámon ismét ugyanott volt, mintha már várt volna. Egyszercsak odajött hozzám és elkezdett emberi hangon beszélni. Nagyon csodálkoztam és most biztosan ti is, mert ilyen nem szokott tőrténni, legalábbis annakelőtte még soha sem. Elmondta, hogy egy földönkívüli civilizáció követe és már régóta figyel engem, mert egy üzenetet kell átadnia az emberiségnek rajtam keresztűl. Valamilyen chipbeültetéses Ufós eszközzel tudott beszélni. Az Ő bolygójukon olyan formát őlt amit csak akar, itt most azért lett kutya, hogy észrevétlenül tudjon velem beszélgetni. Nem őlthet emberi alakot, mert egy extradimenzionális háború folyik a világban egy másik univerzummal és lehet hogy figyelnek engem az ellenséges világ kémai és gyanút fognának, ha emberi alakja lenne. Nagyjából így volt ahogyan elmesélte. Azt mondta az üzenetet majd meg fogom érteni, ha eljön az idő, még nem vagyok készen rá, ahogyan az emberiség és még fejlődnünk kell.

Az utóbbi időben egyre kevesebbet látogat meg Khorr, ahogyan a saját világábannevezik és Én egyre tanácstalanabb leszek, mert a saját fejlődésemmel sem vagyok tisztában.

Lehet, hogy az ellenség kémjei gyanút fogtak ? Talán az extragallaktikus háborúban elvesztette valakijét vagy leigázták a bolygóját ? Nem tudom, mert Ő erről nem mond semmit sem. Ti sokat tudtok erről, mi lehet ez.

2011. márc. 22. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fuckyeah-gyanús fake kérdés, de nem baj, aranyos kis történet vót'! x'D
2011. márc. 22. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Már megint?
2011. márc. 22. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Én bevinnék a történetbe még legalább egy szálat. Szerintem szánalmasak azok a sztorik amik teljesen lineárisak. Meg gondolkodhatnál szerelmi vonulaton is (a csajok szeretik az ilyesmit). Illetve kéne egy megingathatatlan jellemű hős figura.

Továbbá. Jó lenne többet megtudni erről a háborúról. Kéne valami alap, hogy ne csak a levegőben lógjon a dolog. Bemutathatnál néhány idegen, szimpatikus lényt akik valamely vonásukban nagyon emberiek.

2011. márc. 22. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:

extragallaktikus háború xD

"fejlődnünk kell." ez a mondatrész nagyon igaz ha véletlenül is írtad bele a történetedbe, de tényleg nagyon sokat kell még fejlődnie az emberi fajnak és nem technológiai fejlődésre gondolok.

2011. márc. 22. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy ez már nekünk kérdező, 2012-ben jönnek a reptoidok és végünk...
2011. márc. 22. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azt üzente, nagyon alacsony az intelligenciaszinted, ha a kutyának kellett megtanulnia emberi nyelven, mert nem értetted, amit ugat...
2011. márc. 22. 16:39
 7/11 tetris ***** válasza:
79%

Tévedés! Az nem Khorr, hanem Knorr!

A macskával holnap fogsz találkozni. Az lesz a Maggi.

2011. márc. 22. 17:07
 8/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Utolsó ez beteg xDD bár maga a kérdező is az xD.
2011. márc. 22. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy csokold meg a seggit.
2011. márc. 24. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok Khorr,és nem vizsla képében kószáltam az erdőben,hanem atomabszorpciós spektrométer alakját öltöttem magamra,a tekintetem azért volt furcsa,mert a felső sorban balról a 4. szememen egy bagoly hegedült...és nem is a kérdezőre vártam,de nem tehetek arról,hogy a kíváncsisága megint belesodorta ebbe az egész extradebillionáris történetbe...

A chipbeültetést pedig kikérem magamnak,belém aztán nem ültettek semmit,a nukleáris hurkatöltőt is a szomszéd galaxis főkertésze szerelte be,mert 10-ből 9 botsáskakutató ezt ajánlotta.

Azt el kell ismernem,hogy odahaza olyan formát öltök,amilyet csak akarok,de nemcsak öltök,hanem hímzek és horgolok is.

Az ellenséges világ kémjei pedig nem figyelnek senkit önmagukon kívül,azt is csak azért,mert heveny önbizalomhiányban szenvedvén potenciazavarokkal küzdenek,és miért is ír a legtöbb ember kék tintájú golyóstollal?

Üdvözlettel:Khorr

(Ezt már a múltkor is mondtam,miért kérdezted újra?)

2011. márc. 25. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!