Ha úgyis jön a világvége, akkor mi a francér tanuljak matekot?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:06
21/33 anonim válasza:
Wikipédia: 2012.12.21.: A jelen időszámítás véget ér a maja naptár szerint, és egy új ciklus kezdődik.
Vagyis minden a matekból fog állni és egy matematikailag kiszámíthatatlan világban fogunk élni... NA EZÉ!!!
22/33 anonim válasza:
azért, mert nem lesz világvége, et is tudod, csak nincs kedved tanulni, és hülye kérdéseket írsz ki gyakorikérdések.hu-ra
23/33 anonim válasza:
állítólag egy nemtudommi becsapódik a földbe vagy valami a nappal lesz. és ez lehetséges, nem úgy mint a "2012".. bár én ebben sem hiszek :D
24/33 anonim válasza:
Minek TANULSZ matekot? Azt érteni kell... (különben uccse megy:D)
25/33 anonim válasza:
ez baromság és ha nem is lesz esetleg világvége akkor is meg kell tanuld h ne maradj buta...alap tudás
26/33 anonim válasza:
mert a jegyeidet viszed tovább a túlvilágra!!
27/33 anonim válasza:
Azért, amiért én is tanultam 2000 előtt.
-akkorra is világvégét mondtak.
Most az orvosira járok.
Ha akkor, kb. 4.-ben úgy döntök hogy felhagyok a tanulással most vásárolni se nagyon tudnék, nemhogy izotópaktivitást számolni...
28/33 anonim válasza:
azert, h megszamolhassad hanyan buktak mar el elötted :D:D,
sorry.,
29/33 anonim válasza:
Hát ezen már sokat gondolkoztam.Meg azon is,minek tanulok a fonalas zöldmoszatról,tök felesleges. -.-˝ XD
30/33 anonim válasza:
Tanuljatok már meg számolni sok hülye egy helyen!!
11.09.2001
10.03.2011 a két legrosszabb év ami volt.
21.12.4012 csak az a baj, hogy ez nem 2012 hanem 4012 csak adjátok össze :D.
Szóval köszönöm éppen most mentettem a világot még 2000 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!