Ha úgyis jön a világvége, akkor mi a francér tanuljak matekot?
Ad 1, ha éhes vagy, minek eszel?
Ad 2, nem biztos hogy jön a világvége, szerintem csak kamu (nem vagyok szkeptikus, de nem hiszem hogy a világvégét így megjósolják egy maja naptár szerint - ennyi erővel december végén is retteghetnénk, mert véget ér a naptár és akkor világvége lesz)
Ezt nem értem én sem. Már nincs sok időnk a Földön, akkor minek hülyeségekkel foglalkozni? Pl: matek, töri és fizikatanulással?
Helyette lehetne olyan dolgokat csinálni, aminek van értelme :)
Elmondom mi az értelme a tanulásnak:
-Ha tudsz számolni: a világvégén megszámolod hogy körülötted hány ember hal meg.
-Ha tudsz más nyelveket, akkor majd a szamot eltudod mondani a kinai embernek, aki melletted lesz.
- Ha tudod a földrajzot, akkor tájékozódsz, é tudni fogod hova repüétél.
- Ha tudod a biológiát, akkor segítesz azon az indiai emberen, akit a mamut lelökött a hátáról.
- Ha tudod a vallást, akkor tudni fogod, hogy a zsidó előtt nem mondod 'a qvra istenbe, az majdnem rámdőlt'.
-Mostmár minden átfuott az agyadon, és ezek után felébredsz, és aztmondod "áhhh, ez hülyesééég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!