Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mikor érik el az emberek a...

Mikor érik el az emberek a VIDÁMKORSZAKOT, már ugyebár annyit átéltünk?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mikor mindenki vidám lesz.
2011. márc. 12. 18:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Én értem,de mikor fog az bekövetkezni,még mennyit várjunk rá?Már nagyon rég várjuk.
2011. márc. 13. 17:00
 13/17 anonim válasza:
"Várjuk"? Többes számban beszélsz? Pontosabban rajtad kívül ki várja még ezt a "korszakot" ? De lenne még egy kérdésem: MÉRT AKAROD ÚGY ANNYIRA HOGY ELJÖJJÖN EZ A TE KIS "VIDÁM KORSZAKOD" ? Ezzel azt hiszed hogy megszűnne az emberekben szomorúság érzése?
2011. márc. 14. 16:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha vidámak leszünk ,akkor csak megkell szünjön a szomorúság nem?
2011. márc. 22. 05:47
 15/17 anonim válasza:
Ezek olyan emberi érzések amik nem tűnnek csak úgy el mindenkiből elvégre az érzések tesznek minket emberré. Csak elnyomni lehet őket de előbb vagy utóbb felszínre tör tehát ha mindenki vidám is lesz egykoron akkor is lesznek közölük akik nem. És ezen nem fog tudni változtatni senki és semmi. :)
2011. márc. 22. 06:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Én ugy képzelném el az egészet hogy pl:szünne meg ember ember közti gyűlölet,ne rágjuk együk egymást napi renden,ne kivánjunk rosszat egymásnak,ne tegyünk rosszat és ami a lényeg hogy ne zsákmányoljuk ki egymást annyira mint pl.most ahogy van ez a világ hogy egyik nem tudja azt sem hogy mennyi a vagyona,pénze,és elnézik hogy mások hogy éheznek és kinlódnak az életben maradásért.Na én kb.igy képzelném el a VIDÁMKORSZAKOT,de még ezmellé sok fűznivaló lenne de az leírhatatlan hosszú (cucko).
2011. márc. 26. 13:50
 17/17 anonim válasza:
Tökéletesen értem hogy mire érted azt hogy "vidám korszak" és pont ez a probléma hogy ilyen kor sosem fog eljönni olyan nincs hogy mindenki békességben éljen egymással mindig lesznek olyanok akiket megkísért a gonosz és valamiféle bűnt fognak elkövetni lehet hogy azt szokták mondani hogy a jó erősebb mint a rossz hát nem éppen mert a rossz pont ugyanolyan erős mint a jó inkább ez attól függ hogy az emberek mennyire engedik magukat közel a jóhoz illetve a rosszhoz és sokan inkább a rosszat választják mert könnyebb útnak tartják. :(
2011. márc. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!