Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mikor érik el az emberek a...

Mikor érik el az emberek a VIDÁMKORSZAKOT, már ugyebár annyit átéltünk?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 14:27
1 2
 1/17 anonim válasza:

Hogy mikor? Holnap után kis kedden majd mikor piros hó esik. :) Ilyen korszak soha a büdös életbe nem fog eljönni!

VIDÁM KORSZAKOT!!!!????? Te olyan kort akarnál ahol mindenki békében és szeretetben élne a Földön míg világ a világ, nekem ettől a gondolattól hánynom kell. Tényleg milyen jól hangzana ez a történelem könyvekben: Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, Legújabb kor és végül de nem utolsó sorban Vidám kor. Utána pedig mi jön? Szomorú kor? Vagy esetleg Meleg kor? Ahol mindenki meleg? Ilyen hülye kérdést ne tegyél fel többet mert már most olyan röhögő görcsöt kaptam hogy ráragadtam a plafonra! :)

2011. márc. 11. 14:55
 2/17 anonim ***** válasza:

Én elértem. Az asszony már csak röhög, ha ágyba hívom.

78/F

2011. márc. 11. 16:08
 3/17 A kérdező kommentje:
14.55,ha ráragadtál a plafonra,akkor várd meg ott a vidámkorszakot!
2011. márc. 11. 16:26
 4/17 anonim válasza:
Már lejöttem onnan :) de könnyen visszamehetek ha megint ilyen idióta kérdést teszel fel. :(
2011. márc. 11. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Honnan jöttél le te ,menj vissza,ahonnan lejöttél.
2011. márc. 11. 17:06
 6/17 anonim válasza:
Utolsó te most olyan vicces voltál ezzel a válaszoddal hogy még jim Carrey megirigyelt volna téged. :)
2011. márc. 11. 17:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Jók,de még várok véleményeket.
2011. márc. 12. 08:23
 8/17 anonim válasza:

Én még mindig az első válaszoló vagyok. :)

Milyen véleményeket szeretnél te? :( Vidám korszak? Egyrészt nevetségesnek hangzik ez szó hogy "vidám korszak" ilyen sose fog eljönni, amíg ember él a földön ez a kor sose fog létezni. :( Gondolj csak bele már évezredek óta van az emberben egy kísértés ami arra ösztökéli hogy valami rosszat tegyen és ha rosszat tesz a másik pedig megy utána mint valami mágnes, senki sem tökéletes mindenki csinál valami olyasmit amivel megbántja a másikat később pedig ő bánt meg valakit majd ő aztán pedig ő és ez így megy tovább mint egy láncreakció. Főleg amilyen világban élünk mostanság. :( Másrészt hogy érted azt pontosan hogy mikor "érik el" az emberek a vidám korszakot mert már ugye bár annyit "átéltünk"? Hát már megbocsáss de lehet hogy már annyi borzalmat,fájdalmat, kínt és szenvedést éltünk már át az életkörforgásában hogy az ember már azt kívánja hogy legyen már vége mindezeknek de ennek nincs vége nem is lesz. :( Ahogy én szoktam mondani:

Az élet sokszor igazságtalan,

de az ember azért van hogy túlélje.

Sokan rideggé válnak tőle,

de a lényeg hogy te ne válj ilyen emberré. :)

2011. márc. 12. 09:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó.
2011. márc. 12. 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem most jött el. Tegnap temettük az anyóst.
2011. márc. 12. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!