Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért olyan komoly mindenki?

Miért olyan komoly mindenki?

Figyelt kérdés

Néztem mostanában How I met your mother-t, és annyira tetszik ez a fajta hozzáállás az élethez, mindenben megtalálják a poént, azon tudnak vitatkozni hogy a nyuszi vagy a kacsa, vagy hogy saját alteregókat keressenek. De a kedvencem az az hogy Marshal nyert 5 pofont amit bármikor adhat Barneynak és nincs semmi retorzió. Ha való életben felpofoznám a haverom poénból tuti hogy leanyázna meg még talán meg is verne :S

Vagy vannak ilyen szabályok/törvények amiket kitalálnak pl a gatya hatótávolság, vagy amikor Marshal kosár mecset vezetett és végén már Farkasember volt benne meg ilyenek :D

Vagy azon el tudnak baromkodni hogy melyik a világ legjobb hamburgerje :D

2011. márc. 1. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tudod, az egy film, nem a valóság
2011. márc. 1. 18:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Én tökre el tudnék képzelni egy ilyen haveri társaságot, de a jelenlegi baráti körömben én vagyok az egyetlen akinek ilyen fura humorérzéke van :P
2011. márc. 1. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
jó az lehet hogy ilyen meg olyan humorérzéketek van de az akkor is egy megrendezett film
2011. márc. 1. 18:40
 4/12 anonim válasza:
mi is kb. ilyenek vagyunk :"D imádom a barátaimat, hatalmas figurák :DDD
2011. márc. 1. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
ha meg ennyire ilyenek akartok lenni akkor legyetek kicsit lazábbak egymással..majd kialakul
2011. márc. 1. 18:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát itt tényleg sokan nagyon komolyan veszik ezt a dolgot, azt hittem ha humorba írom kicsit lazább emberek írnak majd. Én szeretném ha ilyen lenne a baráti társaságom, de ők nem tudnak az ilyeneken nevetni. Sajnos
2011. márc. 1. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Basszus, annyira örülök ennek a kérdésnek. Én is spekuláltam rajta hogy ki kéne írnom, körülbelül ilyesmi formában. :)

Én évadonként néztem végig és egyszerűen ferge-most figyelj-teges! Olyan frankó lenne úgy élni. :D

Nekem is ilyen elcseszett humorom van, amit baromi sok ember nem díjaz, vagy lekezelően áll hozzá. Barátaimmal/haverjaimmal folyamatosan baromkodunk vagy a másikat szivatjuk, de hogyha valamelyiknek lezúznék 5x, szerintem elásva találnám magam a föld alatt, 10 emeletnyire. :D

Viszont tisztában vagyok vele, hogy egy megrendezett sorozat és a való életben embert nem találsz olyat, mint pld. Barney.

2011. márc. 1. 18:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sok fura fazon van hidd el, semmi se lehetetlen :D
2011. márc. 1. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Elhiszem. Én is ismerek 1-2 hajmeresztő embert, de ilyen egyszerűen nincs. :D

Megkérdezhetem a nemed? :)

2011. márc. 1. 18:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem a szövegstílusból lejött hogy férfi xD
2011. márc. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!