Én vagyok a Kaszás. Miért féltek tőlem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:14
11/21 A kérdező kommentje:
Szamóca,nyugodtan!:D
Viszont ha megteszed,akkor én most elmesélem ám a mélyen tisztelt hülyeségeimet olvasgató közönségnek,hogy biztos forrásokból tudom,hogy Te valójában egy Történelmi Világatlasz vagy,aki az Eldorádó Hangszerkereskedésnél rendelte a hárfáját.
2011. febr. 24. 12:23
12/21 A kérdező kommentje:
A vércukorszintemmel sajnos nem vagyok tisztában,egyébként légy szíves húzd vissza a nyelved,nagyon érdes!Brrr...
2011. febr. 24. 12:26
13/21 anonim válasza:
hát én nem félek miért félnék egy mezőgazdásztól? o.O
14/21 anonim válasza:
Helló kaszás,lenne nekem kaszálni való a nyáron,lekaszálod?
15/21 szamóca. válasza:
az a kutyám volt, és ha behatolást érzel jelentem az is ő.
16/21 anonim válasza:
Te is szakmabeli vagy? Találkozhatnánk és mehetnénk eggyütt fejeket aprítani de tudom hogy az első vágás nem lesz az igazi ezért gyerekfejjel kezded a szakma első lépéseit...
17/21 A kérdező kommentje:
A 02-24 12:55-ös BKV ellenőrnél van a pont...én csak egy mezopotámiai mezítlábas mezei mezzoszoprán mezőgazdász vagyok,aki mezalianszban él.:S
2011. febr. 27. 10:40
18/21 A kérdező kommentje:
Piroska nénikém,unom már,hogy minden évben ezzel a kaszálással zaklatsz.Mondtam már.Felesleges az egész művelet.Ott helyben nyakon kell önteni pár hektoliter olvasztott csokival,és hipp-hopp,kész is a Chocapic.:)
2011. febr. 27. 10:44
19/21 A kérdező kommentje:
Szeretem az állatokat,kedves Szamóca,de ez azért már túlzás...a kutyus most a térdkalácsaimat rágcsálja,és a térfogatnövelő szerekről érdeklődik,nem túl finoman...
2011. febr. 27. 10:48
20/21 A kérdező kommentje:
No megjött a konkurencia is...most már legalább tudom,hogy a múlt héten ki tuszkolt be a turmixgépbe...igen,gyerekfejjel kezdtem a szakmát,és alázatosan jelentem,még ma is birtoklom e szépséges buksit,jól megvan a 4 másik mellett...de többet már nem varratok magamra,tudom,hogy Te is csak azért ajánlottad fel a kooperációt,mert úgy gondolod,hogy 6 fejjel talán rondább lennék,mint Te az orrnyergedből kiálló narancsligeteddel...akarsz beszélni róla?
2011. febr. 27. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!