Mi volt életed legcikisebb élménye?
Egyszer az oszink egy szunetben jo leszidott minket kiment.En mondtam hogy ezt a jo budos k.u..r.v.a.s.z.a.j.u.g.e.c.i.s.z.a.r oszit
Es akkor elkezdi valaki maszirozni a hatam az oszim :))
AZ mondaj itt hagytam a taskam egtem mint a kandallo
Az amikor nem akartam lemenni szünetre a barátnőimmel és bementünk a wc-be.6-an voltunk 1 fülkébe és fent ültünk a wc falon és beszélgettünk és amikor bejött egy tanár:
mi:-csókolom!
tanár:-sziasztok!
megvártuk amig elmegy wc-re és utána mindenki menekült a wcből szerencsére a szünetnek vége volt és a termünk is csak párméterre volt a buditólxD
Egy buliból hazajövet a kijáratnál elestem, de úgy, hogy az előttem lévő csávónak (akit ismerek) a seggét megérintettem a fogammal. Nem sok kellett hozzá, hogy bele harapjak. Mármint ha nagyobbat estem volna.
Kicsit gáz volt.. Egész úton hazafelé a földet bámultam, de a csávót nem láttam többé. .)
A másik meg pont ma történt. Szünetben tanulmányoztam a füzetemet és elkezdtem simogatni a barátnőm mellét. De így hülyeségből. Meg ő is szokta.
A lényeg, hogy ofi pont bent volt (én azt hittem, hogy kiment) és ott nézet. Mondtam barátnőmnek, hogy miért nem szólt? Elkezdi, hogy próbáltam de.. :D
Szóval ez fantasztikus.. Holnap meg lesz vele órám.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!