Béna gyereknek az anya veri a f@szát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:05
11/20 anonim válasza:
Hát szerintem senki, egész életében nélküle marad, vagy is attól függ, mi a baja. De végül is tényleg elég b**i kérdés, viszont JÓ kérdés, de akkor is szánalmas.
12/20 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs a kérdéssel.Ha a kérdezőnek ez az érdeklődési köre,mért kell őt leszólni!Elvégre ez egy szabad ország!
13/20 anonim válasza:
Szerintem erre egy béna gyerek tudna választ adnni.
14/20 anonim válasza:
Szerintem erre egy béna gyerek tudna választ adni.
16/20 a_maestro_főnök válasza:
csordaszellem bennetek van azért
17/20 anonim válasza:
Aki bena vagy ma komolyabb betegseggel, testi degeneracioval kuzkod, annak hidd el van nagyobb problemaja is, mint a f*szveres. Nem tudom, ilyen kerdes egyaltalan hogyan fogalmazodott meg benned. Illetlen es ertelmetlen is. Komolyan a kerdesre adott valasz erdekel, vagy csak k*rvara unatkoztal otthon suli helyett?
"Ostoba gyerek kerdesere lehet adni valaszt?"
18/20 anonim válasza:
egy mocskos gazember vagy kèrdezõ
19/20 anonim válasza:
Emberek, ez egy vicc. Hihetetlen hogy semmi humorérzéketek nincs. Néma gyereknek anyja se érti a szavát mondásra van ez a vicc, hogy béna gyereknek anyja veri a f*s*át... nem tudom hogy nem esik le nektek... de egy kis humorérzéket felszedhetnétek :D nem kell mindent komolyan venni...
20/20 anonim válasza:
Nekem a nővérem!
Néha a szájában tartja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!