Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki hogyan tréfálta/viccelte/sz...

Ki hogyan tréfálta/viccelte/szivatta április elsején az ismerőseit?

Figyelt kérdés

Szóval titeket április elsején mivel tréfáltak meg, és neked mik voltak a fegyvereid? :D (12 éves lány kérdi)

Csak mert én mire észbe kapok, nyakamon az április, és nem tudok jókat kitalálni. Ötletek? Köszönöm! Imádok minden válaszolót! :D <3

2011. jan. 31. 17:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

velem volt olyan hogy direkt hagytam magam becsapni majd amikor a szivatást elvégezték mondta nekik hogy nyugalom még viszakapjátok. Mivel én elég erőseket szoktam kitalálni megijedtek.Megkérdezték hogy mikorra várható a tréfa és énmeg olyan gonosz kacajjal továbbmentte.Amikor órán rájuknéztem csak úgy összerezzentek.

De végül nem csináltam velükmeg csak had ijedjenek egy kicsit :D

2011. febr. 1. 15:32
 12/26 vicky001 válasza:
100%

Az o. társam Manó (Most ne érdekeljen ki az ez a beceneve)ledugott a torkán (elég eszement xD) egy magot és előadta a fuladozottat meg el is ájult bejött a tanár látja Manót mondja:

- Mentőt!Telefont!Mentőt! XD

Kórusban:

- Április bolondja :)

Ő is megviccelt minket -,-"

- Gyerekek testnevelés helyett matek dolgozatot írunk

mindenkiii ó-gatott meg á-gatott XD

2011. febr. 1. 19:59
 13/26 A kérdező kommentje:
:D
2011. febr. 2. 13:30
 14/26 anonim válasza:
Az osztályteremben összefogkrémeztük az ajtó kilincsét
2011. márc. 12. 18:45
 15/26 anonim válasza:
:D
2011. márc. 12. 20:23
 16/26 anonim válasza:
mi csináltuk azt h vittünk ketchup-ot és odaadtuk az egyik osztálytársamnak. bejött a tanár, elkezdődött az óra és rá 5-10 perccel kikéreczkedett az a gyerek és nyomott a szájába(folyékony vagy lágyított kecsap legyen!!!)bejött éés az egész osztály ezt mondta: -ÚR Isten!!!!!!!! vagy:-ÁÁÁÁÁÁááááááááááá ez undorító!!! a tanár mondta h:- a csaphoz!!!!hívjátok fel a telefonomon az anyját! mire mi:ÁPRILIS BOLONDJA!
2011. márc. 12. 20:29
 17/26 anonim válasza:
de a poén az volt benne h ő is nevetett és a tanár úrral szemben volt...szal nemes egyszerűséggel köpködte a kecsapot! úgy nevettünk!
2011. márc. 12. 20:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Mi tűt tettünk a tábla törlő szivacsba, csak nem jött ki jól a tréfa.. neki nem tetszett.. De mi jót nevettünk ;)
2011. márc. 13. 08:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Mi az ajtó elé toltunk egy padot, majd rá fordítva egy másikat, és elbújtunk a tanári asztal mögé (nagyon nagy a tanári asztal, úgyhogy elféltünk). A tanár meg mikor jött be, szembetalálkozott a két asztallal. Odébb tolni nem bírta, hát úgy döntött, hogy átmászik alatta. Mi a rejtekhelyünkön röhögtünk, ahogy "kicsit" dagadt tanár négykézláb mászik a földön XD
2011. márc. 13. 12:59
 20/26 anonim ***** válasza:
MI az egyik tanárnőnknek betettünk egy hörcsögöt a krétatartóba. Ha hallottad volna milyet visított!
2011. márc. 13. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!