Milyen magas vagy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
a "nagyon" , vagy "semennyire" nem elég, cm-t kérek :D2011. jan. 30. 15:18
24/35 anonim válasza:
18: 13 vagyok!
19:05-nek: Jó te tényleg kicsi vagy ^^ De én sem vagyok olyan égimeszelő :) Majd nősz még! Nálunk is van a suliban egy fiú (nyolcadikos), 146 centi. Na ő is picikeee ^^
25/35 anonim válasza:
Lehet hogy "picikeeee" vagyok, de így szól a mondás: kicsi a bors de erős és gyors.
35km/ph-val futok és 80 fekvőtámasz a rekordom. :)
19:05-ös voltam.
26/35 A kérdező kommentje:
én fekvőtámaszozni nem tudok...és futni se futok gyorsan. de tudok rajzolni, meg cselllózni xD
2011. jan. 31. 17:58
27/35 anonim válasza:
kedves kérdfező nem nyomtam félre megmértem kb ezelőtt 1 éveel .......
28/35 anonim válasza:
Én meg furulyázni és gitározni tudok, és kitűnő tanulmányi eredményt elérni már 6 éve. :D A nagymamám szerint nagyszerű kölök vagyok, főleg hogy még latint is tanulok. XD
19:05 voltam
29/35 anonim válasza:
kedves 19.05-ös te egy csoda gyerek vagy.! :D
30/35 A kérdező kommentje:
1 évvel... én tavaly óta nőttem, vagy 10-15 cmt :D alacsony voltam még negyedikben is. Azt most 3-an magasabbak nálam. de az egyik gyerek bukott, a másik vmi mutáns, 178 cm és vagy 60 kg , a 3. pedig 2 cm...
2011. febr. 1. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!