Hogyan idegesítsem fel a tanáromat?
Hát én anno úgy csináltam, hogy amikor órán magyarázott (vagy vmi hasonlóval próbálkozott), 2másodperces késéssel halkan ismételtem, amit mond, és ettől a dünnyögéstől a falat kaparta :D
Bár nem is muszáj ismételni, elég ha csukott szájjal halkan, de folyamatosan "morogsz"/dünnyögsz. :D
Ha jól csinálod, soha nem buksz le.
kérdezd meg hogy Hány glükozamin kötéses poliszacharid van a kutyádban.
Vagy amikor elveszi az ellenőrződ akkor mosolyogva menj ki és két kézzel add oda neki hogy parancsoljon tanárnő.
dünnyögj az órán, de ugy hogy ne vehesse észre. ez jó egész általánosban ezzzel szivattam a tanárokat mert gyűlöltem őket teljes szívemből :)))
emellett a tanárt hótul nem érdekli hogy mi a fenétket csinálsz bevágja a kareszt aztán mehetsz pótózni. és még ott is karesz lesz
(A dünnyögés ötletgazdája vagyok)
Szóval, ha nem túl magas hangon dünnyögsz, hanem inkább alacsony "frekvenciákon", akkor nehéz behatárolni a forrást, és ezért volt az, hogy és a 2. padban dünnyögtem a tanár meg hátrafelé üvöltözött XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!