Ez az oldal tele van okos emberekkel igaz?
Figyelt kérdés
Itt mindenki mindent tud, a 13 éves kislánytól a nagypapáig? :) Úgy szeretem olvasni amikor okoskodnak emberek közben fogalmuk nincs az egészről. :)
Kérdésem: Te is okosnak hiszed magad? :))
2011. jan. 27. 08:58
1/16 anonim válasza:
:) Csak azokhoz a témákhoz szólok, amiben van konkrét tapasztalatom. De azokban nagyon okos vagyok!!! :D :D :D
2/16 szamóca. válasza:
nyilvánvalóan és alapvetően naná hogy pesze hogy igen.
ésss kivétel vagyok minden sztereotípia alól, mellesleg tökéletes is vagyok, és ééén soha nem követtem el azoakt a hibákat amelyeket a kérdezők, ezért felhatalmazva érzem magam hogy leoltsam őket. természetesen hatalmas tapasztalattal rendelkezem a szülésről, a prosztatarákról és az olajfúrásról egyaránt, mely tapasztalataimat szivesen megosztom másokkal.
3/16 anonim válasza:
Én is nagyon okos vagyok és még fogalmam is van. Kérdezz meg bárkit.
5/16 anonim válasza:
Én pld nagyonnagyon okos vagyok, csak nem tudok sűrűn válaszolni, mert nehezen találom meg az "A" betűt
6/16 DancerShadow válasza:
Kedves Kérdező:Damit leírtál szerintem az az okoskodás...szóval a kérdés adott
MI FOLYIK GYÖNGYÖSÖN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!