Demotivalo.com-on mi alapján szelektálnak?
Figyelt kérdés
Az egyik haverommal majdnem egyszerre töltöttünk fel egy-egy képet, és az övé azóta már kint van, és még megjelent öt új, az enyém meg sehol. Nem hiszem, hogy percenként küldenek hozzájuk új képet, és kaptak még ötöt a haverom és az én feltöltésem között, meg vannak gagyik is, az enyém meg nagyon jó poén, szóval nem tudom, miért ne raknák ki.
Elképzelhetőnek tartjátok, hogy azért, mert bár az én képem, de nekem már nem volt meg, ezért myvip-ről töltöttem le, és azt hitték, hogy másról akarok képet feltenni? Persze a címkét nem tettem bele magába a képbe.
Tudja valaki az elérhetőségüket, hol írhatok a szerkesztőknek?
2011. jan. 25. 22:13
3/7 anonim válasza:
Kis kertitörpék szelektálják a beküldött leveleket.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 26. 16:45
6/7 A kérdező kommentje:
Felül, mint kiderült. :)
2011. jan. 30. 23:33
7/7 anonim válasza:
énis küldtem vagy 5-t egyet se tettek fel:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!