Ikrek nő milyen sapkát, hátizsákot vegyen magának?
Figyelt kérdés
fotót linkeljetek léci2011. jan. 16. 03:08
21/29 A kérdező kommentje:
szalonnát utálom, a magyaros meg a parasztos pizza a kedvencem bacon nélkül, jól láttad lényegében a dolgot, biztos valami profi médium vagy!
2011. jan. 17. 22:07
22/29 anonim válasza:
Még profibb mint gondolnád. Azt is tudom hogy két lábad van s mind földig ér.
23/29 anonim válasza:
kérdező légy szíves mondd,hogy ez a kérdés csak vicc....tényleg kíváncsi vagyok.
24/29 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok, ezeket javasolnám. Az én szememhez a kék megy, szerintem még ezen a télen beszerzek egyet. Vagy varratok Andival.
25/29 A kérdező kommentje:
Andin, azt a híres plüssgyáras Andit érted, akinek van egy Móni testvére akit végigalázott 22 éven keresztül?
Ígéretesek a sapkák nagyon!
2011. jan. 19. 15:06
26/29 anonim válasza:
Ikres sapkát és hátIZSÁKOT a hátára
27/29 anonim válasza:
Én túúl soakt pofázok... de meg lehetett érteni... a sapkám kinyúlt, mert elvette az, akinek tetszem, és azt hordta a fején... =/
28/29 A kérdező kommentje:
a nagyfejűekkel csak a baj van
2011. jan. 31. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!