Ikrek nő milyen sapkát, hátizsákot vegyen magának?
Figyelt kérdés
fotót linkeljetek léci2011. jan. 16. 03:08
11/29 A kérdező kommentje:
Tom83 köszi a normális választ.
2011. jan. 16. 12:57
12/29 anonim válasza:
én is ikrek vagyok *.* Nekem fekete halálfejes sapkám van, és fekeze-zöld táskám :D
13/29 A kérdező kommentje:
Csacska00 köszi, akkor majd beszerzek olyanokat!
2011. jan. 16. 13:17
14/29 DancerShadow válasza:
és ha én azt mondanám hogy énis ikrek vagyok és még lány is és én libafos meg rózsaszinü sapkát hordok beszerzel eggyet?:D
15/29 anonim válasza:
ee megtiltom :@ Az ÉN vagyok, szal lekophatsz a cuccaimról :D De a spim kinyúlt, mert oda adtam ismerősönek, szóval, ma nem volt rajtam sapka. DE , a kedvedért felveszek egy rózsaszín-sárga-kák-piros sapkát, küldök fotót, és így sétálgass az utcán :D
16/29 anonim válasza:
Szerencse előző hogy gond nélkül meg lehet érteni amit írsz, főleg a második mondatodat.
17/29 A kérdező kommentje:
Ikrek vagyok, és az olyan fennséges jegy, hogy mondanivalóját csak különleges esetekben lehet megérteni.
2011. jan. 17. 10:53
18/29 DancerShadow válasza:
jamert az ikrek köztudottan sokat pofázik:D
19/29 A kérdező kommentje:
az a halak, nem?
milyen pizza illik az ikrekhez?
2011. jan. 17. 18:57
20/29 anonim válasza:
Szalonnás meg PARASZTkolbászos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!