Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Figyelt kérdés
Nem találom a helyem e világban, nem érdekelnek az emberek, és tudok repülni.
2011. jan. 8. 13:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
Hát superman, jobb lett volna maradni a kripton bolygón...
2011. jan. 8. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Te csak ne panaszkodj én még csak repülni sem tudok. :D
2011. jan. 8. 13:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném,ahogy repülsz.Komolyan. De ha viccnek szántad...hát nem nevettem.
2011. jan. 8. 13:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked Andorrát, Monacot, San Marinot vagy Liechtensteint, ott kevés ember él :D
2011. jan. 8. 13:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Kösz, már repülök is, bocs ez nem humornak szántam, ez a szomorú valóság, ti vágytok a repülésre és a különleges képességre, de én nem, mert én tudok repülni, de nem merek, nem akarok kísérleti nyúl lenni.
2011. jan. 8. 14:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Tudsz repülni???? Én nem hiszem el! Győzz meg róla!!!
2011. jan. 8. 16:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem kisérleti nyuszika vagy hanem a mi bolygonkon élő kisérletre szánt nemtudom mi.
2011. jan. 8. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
valoszinu... de akkor te jottél el hozzam, nem? :o
2011. jan. 8. 17:16
 9/16 A kérdező kommentje:
igen
2011. jan. 8. 21:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha nem vicc,akkor érdekes. Nekem a magyar tanárom(akit értelmes nőnek tartok) mesélte,hogy volt egy ismerőse,aki nagyon szeretett volna repülni.Sokat mondogatott dolog,hogy ha az ember nagyon akar vmit,akkor az megtörténhet.Persze elszántan és sokáig kell akarni. A nő egy napon valóban a levegőbe emelkedett.Próbált kapszkodni,meg minden.Annyira megijedt,hogy aztán soha többé nem akarta.Elő sem jött többé neki.

Am. én gyakran repülök álmomban,csak úgy,és tök fura,mert igy a valóságban is elképzelem és szinte érzem,milyen volna ha most mindjárt a levegőbe emelkednék...De az kizárt dolog hogy repülni kezdjek...

2011. jan. 8. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!