Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért van az, hogy szinte...

Miért van az, hogy szinte alig tudok valamin nevetni?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy ne lenne humorérzékem, mert imádom a vígjátékokat, sitcom sorozatokat, szoktam vicceket is olvasni stb... Értem is a poénokat tetszenek is, de valamiért nagyon ritkán tudok nevetni rajtuk. Mondok egy példát, ha elolvasok 100 viccet, abból max 1-2 az amin nevetek is, pedig a többi is tetszik. Néha emiatt elég kellemetlenül érzem magam, pl amikor haverokkal nézünk egy vígjátékot, és mindenki nevet, én meg csak próbálok nevetést színlelni, hogy ne nézzenek hülyének.
2011. jan. 3. 17:53
1 2
 1/14 DancerShadow ***** válasza:
sok viccet énis csak megmosolygok.és vígjátékoknál sem szoktam mindig hangosan nevetni csak elmosolyodok mgamban:D
2011. jan. 3. 18:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Dragonball Zen Zen, Kedves Son Gohan,

Dragonball Zen Zen, S a gonosz elrohan

Dragonball Zen Zen, Csodás a hatalma,

Dragonball Zen Zen, Ereje, s tudása

Apja is nagy hős volt, Son Goku ki bátor , s nagy

S titkon mindenki arra gondolt hogy szelleme fennmarad.

Dragonball Zen Zen, Győzni fog a jóság

Dragonball Zen Zen, Szeretet, s barátság

2011. jan. 3. 18:33
 3/14 anonim válasza:
én nem nézek dragon ballt!!!!!!!!!!!!! testvérem nézte én nem!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 3. 19:29
 4/14 M@x ***** válasza:
ez biztos azért van mert az agyhullámaid úgy módosítják a nevetőizmaidat hogy nem tudod őket megmozdítani amikor valami viccet olvasol...am velem is szokott ilyen lenni, NÉHA, de ez nem baj...
2011. jan. 3. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
énseee!!xd mindenki nevet én meg ülök és nézekxdd persze azon tudok ha vki röhögxddröhögésen röhögni a legjobbxdd
2011. jan. 3. 20:16
 6/14 anonim ***** válasza:
lol x'D
2011. jan. 3. 21:33
 7/14 DancerShadow ***** válasza:
igazábol a társaságban mindenki ugyanilyen csak mindenki megjátsza:D
2011. jan. 3. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Én a másik véglet vagyok, néha szégyellem magam annyit vigyorgok, meg nevetek. Néha azt hiszem hogy emiatt a többiek ilyen behódolónak tartanak, vagy ilyesmi. Szal hogy így próbálok imponálni a falkavezéreknek hogy nevetek, pedig nem, egyszerűen nem bírom megállni ha valaki mond egy vicceset. Sőt, még ha szar a poén, akkor is nevetek, akkor azon hogy milyen szar viccet mondott. De máskor van hogy úgy érzem, megijednek tőlem, ha ilyen nagyon hangosan nevetek fel. Vagy azt hiszik hogy erőltetem. Inkább lennék a te helyedben.

A vicces az, hogy fórumokon is meg cseten is sok smilet használok, néha már komolyan próbálom kontrollálni magam. :) Van hogy észreveszem hogy minden mondatom vagy bekezdésem végén vagy egy :D vagy :) meg csetelek és mondok valamit megy is a smile, mond a másik is valamit, arra is smile :D

2011. jan. 4. 03:04
 9/14 szexiboj ***** válasza:

Máskor önismeretibe rakd, itt nem sűrűn fogsz komoly választ kapni :D

Amúgy szerintem nem gáz, ha érted. A mai vígjátékok engem sem nyűgöznek le, az egyetlen jó 2010-es vígjáték talán a Nagyfiúk volt csak. De az is lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, vagy más humor jön be.

2011. jan. 4. 15:09
 10/14 A kérdező kommentje:
De épp az, hogy bejön a humor, csak nem tudok rajta nevetni :)
2011. jan. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!