Ha adódik egy olyan szituáció, hogy az év utólsó perceit kivel töltsd, a barátaiddal vagy a szerelmeddel kettesben, mit választanál?
Figyelt kérdés
Függetlenül a korodtól.2010. dec. 31. 20:57
1/7 anonim válasza:
Az elsőt választanám, mert jelenleg nincs párom.
L 20
2/7 anonim válasza:
szerelmemmel. most se lehetek éppen vele mert külföldön van :((
L/15
3/7 anonim válasza:
Nekem egyik sincs :) Én a szüleimet választanám, vagy egy normális várost, ahol lehet valami értelmeset csinálni, nem csak a szomszédokat hallgatni.
4/7 anonim válasza:
Szerelmemmel.
Ugyanis,most se lehetünk együtt,mert anyámék csökönyösek,és nem engedtek be Váradra hozzá.Szóval tudom milyen piszokrossz nélküle.Vele akarok lenni mostmostmost!:((
15L
5/7 anonim válasza:
Barátaimmal, egyrészt, mert nincs párom, másrészt mert (háát, ez elég fos lesz), de egy barát sokkal többet ér...
7/7 DancerShadow válasza:
Egyébként szerintem megoldhato mind2 egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!