Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Döntsük meg a válaszrekordot,...

Döntsük meg a válaszrekordot, benne vagy?

Figyelt kérdés
Írj választ a kérdésre, akár hülyeséget! Döntsük meg a rekordot! Minél többször válaszolsz, annál jobb!:)
2010. dec. 30. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 szamóca. ***** válasza:
de hogy néz ki egy szamóca ha vodkát vedel? vigyázni kell a hírnévre...
2010. dec. 30. 19:21
 42/134 haggyámán ***** válasza:
Tudod mit szoktam inni, amikor nem vodkát iszok? Sört. De az gondolj bele, a sör 110%-ban férfi alkohol. Azt nem ihatsz. A pezsgőt nem szeretem, szóval azt se ihatsz. Más alkohol számodra nem érhető el, marad a vodka.
2010. dec. 30. 19:23
 43/134 szamóca. ***** válasza:

rendben, iszom vodkát. de a sörtől nem tiltassz el, túl vagyunk a feminizmuson, ihatok sört amennyit akarok hálisten:D

bár sosem elsz belőlem jo feleség ha mindig belekotnyeleskedek az uram sörébe, de segáz, emiatt nem fáj a fejem:D

2010. dec. 30. 19:26
 44/134 haggyámán ***** válasza:

De igen, eltiltalak. Egy nő nem szokott sört inni, ez sok év tapasztalata mondja belőlem.

Jó, áruld el, melyik kormány kísérletezett rajtad. Kíváncsi vagyok. :D

2010. dec. 30. 19:29
 45/134 anonim válasza:
én utálom a sört xD
2010. dec. 30. 19:29
 46/134 szamóca. ***** válasza:
a nő is iszik sört adott esetben, a különbség anniy hogy a nő nem böfög utána öblöset :DD
2010. dec. 30. 19:30
 47/134 haggyámán ***** válasza:

3 milliárd nőből 3 milliárd nem iszik sört. Nem tudom, hogy te vagy nem vagy nő, vagy valahogy kihagytak a népszámlálásból. :)

Netán valami gondod van azzal, ha egy férfi, bebizonyítja, hogy ő tényleg egy férfi?

2010. dec. 30. 19:32
 48/134 szamóca. ***** válasza:

engem nem zavar, egészségére váljék.

a három milliárd nő ugy őrzi meg nőiességét hogy nem iszik sört, én úgy hogy nem böfög utána. valahol mélyen mindig reméltem hogy valamiben kivétel leszek...nem egészen így gondoltam, dehát... ;D

2010. dec. 30. 19:34
 49/134 haggyámán ***** válasza:

Szerintem egy szamóca akinek pont van a neve után, elég nagy kivétel.

De szerintem nem érted az egész férfi-nő közötti különbség alapjait. A nő semmilyen körülmények között nem iszik sört. Ez olyan, hogy egy férfi se iszik cherry-t. Mert az női pia.

2010. dec. 30. 19:37
 50/134 haggyámán ***** válasza:
A smilekat itt-ott lefelejtettem, mindenki képzelje oda őket. :j
2010. dec. 30. 19:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!