Döntsük meg a válaszrekordot, benne vagy?
Figyelt kérdés
Írj választ a kérdésre, akár hülyeséget! Döntsük meg a rekordot! Minél többször válaszolsz, annál jobb!:)2010. dec. 30. 18:58
33/134 szamóca. válasza:
jolvan, nekem szabad én nő vagyok. és sokak szerint gusztustalan ha egy nő iszik, ugyhogy gyümilének álcázzuk.
34/134 A kérdező kommentje:
Éj Éjh... Neeeem csak unatkozok! Szamóca te rendelj a neten szamócás pezsgőt, jövő szilveszterre megkapod:)
2010. dec. 30. 19:16
35/134 A kérdező kommentje:
Ki van fent petvillen? A facebook-on lehet játszani:)
2010. dec. 30. 19:17
36/134 szamóca. válasza:
van is nekem annyi időm... inkább átkeresztelkedek áfonyára.
37/134 A kérdező kommentje:
Jah de nem lehet megváltoztatni a felhasználónevet itt gyakorin:) Szerintem... Deeee a Szamóca jobban hangzik:)
2010. dec. 30. 19:18
38/134 haggyámán válasza:
Nem tudod te mi a jó, mondom, a vodkát csak vodkával szoktam inni, de néha kell kísérő mellé, én csak akkor szoktam vodkát inni..
39/134 A kérdező kommentje:
Hogy hazakísérjen... A vodka sehogysem jó!!
2010. dec. 30. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!