Mijért hejesírásfóbijásak a zokkultisták?
Miért van az, hogy feldobon kérdéseket erre, a precíz megfogalmazásomba belekötnek és hülyeségekre javítják ? Valójában teljesen lényegtelen a helyesírás, itt a forumban a megértés a lényeg, hogy segíthesünk egymásnak. Az öszes helyesírási szabály azért jött létre, hogy mindenki megértse amit leírunk, erre a témában üresfejűek kiakarják javítani a helyes indigófogalmazást, ami a new age része :D.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1415..
Nem ! Ti vagytok hülyék, a valódi tanok nevében és hitében húzzák ki a pénzt, a valódi tanokat nem is ismered, hogyan mersz a nevükben nyilatkozni, belinkeltem néhány régi valódi tant amiben benne van, hogy házimunkára fogták az asztrál lényeiket, erre te azt mondtad hogy marhaság. Beláthatod hogy hülye vagy ha marhaságokban hiszel.
Másik, meg hülye vagy, mert nem tudsz értelmesen írni fogalmazni, csak a szabályok mentén,de nincsen saját gondolatod.
Azért mert nem ismeritek az indigó jelenséget még létezik, ha nem hisztek benne minek jártok fel ide. ez az ezotéria fórum.
Valódi tanokból kevés kerül nagyközönség elé, már csak ezért is bukik az elméleted, a pénzkihúzásról..
Áltudományok, félrevezetések viszont százával vannak. Kár hogy te ezekbe futottál bele.
Próbáld meg átértékelni őket, a tudomány szemszögéből közelítve, megszűrve az infókat. Akkor kisebb az esély a tévedésre.
Érdekes dolog, hogy úgy véled, hogy nem ismerem a valódi tanokat, tekintve hogy már több, mint 10 éve aktív vagyok az okkult tudományokban...
Te hiszel marhaságokban, drágám, ahogyan azt írtad is, és oly nagy hévvel bizonygatod.
Házi munkára nem használtak asztrál lényeket. Tündéreket igen, de nem szellemeket, démonokat vagy egyebeket. A ház őrzése egészen más dolog, de te nem erről beszéltél..
Nem kellene széttrollkodnod az ezo fórumot butaságokkal.
A saját gondolat dologhoz... Tudod én épp ellenkező módon látom: neked nincsenek önálló gondolataid. Azt szajkózod, amit elmondok neked, vagy mások mondanak, miközben mindenkit lenézel, pedig ez nem a "kinek van nagyobb..." játék. Tanulj egy kis alázatot, oszlasd el a gőgödet.
Ha kijavítanak, azért van, hogy jobb lehess, nem azért, hogy a sárba tiporjanak.
Az önálló gondolat pedig nem azt jelenti, hogy nem tartod meg az alapvető értékeket, szabályokat, hanem hogy azokból kihozod a legtöbbet, legjobbat, absztrakt módon alkalmazod őket. Ahogyan már írtad egyszer: azért kellenek a szabályok, hogy tökéletesen megértsük, mit akar kifejezni a másik.
Így ha nem tartod meg őket, nem vagy elég igényes, és esélyt adsz a félreértésekre.
Tizenpár évesen is fontos ezt belátnod.
Tudom, az ezoteriába minden baromság belefér, de én az okkultizmus szárnyai alatt, segíteni vagyok itt azoknak, akiknek tényleg szüksége van rá.
Magamtól is elvárom, hogy úgy írjak, ahogy a többi.
Ha te nem tartasz be szabályokat,hát ne tedd,
de Írásnak így már nem nevezheted. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!