Mijért hejesírásfóbijásak a zokkultisták?
Miért van az, hogy feldobon kérdéseket erre, a precíz megfogalmazásomba belekötnek és hülyeségekre javítják ? Valójában teljesen lényegtelen a helyesírás, itt a forumban a megértés a lényeg, hogy segíthesünk egymásnak. Az öszes helyesírási szabály azért jött létre, hogy mindenki megértse amit leírunk, erre a témában üresfejűek kiakarják javítani a helyes indigófogalmazást, ami a new age része :D.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1415..
Nem az okkultisták, hanem az ezoterikusok java része. Ők félnek helyesen írni... :)
Kijavítani meg minden jóérzésű, művelt ember ki fog, függetlenül a világfilozófiájától, pláne ha szidni kezded a magyar nyelvet.
A helyesírás fontos dolog, egyrészt a helyes megértésért, amint írtad, másrészt mert megtiszteled vele azokat, akikhez szólsz, harmadrészt pedig, ha okkult dolgokkal akarsz foglalkozni, rá fogsz jönni, hogy mindent úgy kell előkészítened, hogy abba ne lehessen belekötni, mert ha nem így teszel, nem jön a várt hatás.
Nem tudom, mi köze az okkultistáknak a helyesíráshoz, de az iskolában és itt az interneten is sokat tanultam és tapasztaltam arról, hogy miért fontos odafigyelni a helyesírásunkra és a helyes fogalmazásra.
"Valójában teljesen lényegtelen a helyesírás, itt a forumban a megértés a lényeg, hogy segíthesünk egymásnak. Az öszes helyesírási szabály azért jött létre, hogy mindenki megértse amit leírunk,"
Ezzel teljesen ellent mondasz önmagadnak.
Igen, a helyesírás azért van, hogy az embereknek könnyebb legyen megérteni, amit írsz, tehát nem fölösleges, hanem szükséges. Persze meg tudják fejteni úgy is, ha nem írsz helyesen, de egyrészt könnyen félreérthetik, amit írsz (pl. ha rossz helyre teszel vesszőt, egész más értelme lehet a mondatnak), másrészt pofátlanság, hogy ennyivel sem tiszteled meg azokat az embereket, akik válaszolnának a kérdéseidre. Aki azt mondja, hogy a helyesírás fölösleges, az egyszerűen csak lusta. Ugyanolyan, mint aki képtelen a szemetet elvinni a tíz méterrel arrébb álló kukáig, inkább ledobja a földre.
Gondolom, neked se egyszerű megfejteni egy olyan szöveget, ami teljesen összevissza van leírva/megfogalmazva, tele van hibákkal. Ha fórumokat használsz, ahová más emberek is járnak, tiszteld meg a többi látogatót azzal, hogy odafigyelsz arra, hogy mit írsz le! Nem azt mondom, hogy minden szónál vedd elő a helyesírási szabályzatot, de legalább nézd át, amit leírsz, és gondold át, hogy magyarosan fogalmaztad-e meg, mert attól, hogy te tudod, mit akartál leírni, nem biztos, hogy más is ki tudja bogarászni, ha zavarosan fogalmazol!
"Gondolom, neked se egyszerű megfejteni egy olyan szöveget, ami teljesen összevissza van leírva/megfogalmazva, tele van hibákkal."
Deeee, Én indigósuni vagyok:) Nekem magas az iqjum:D megyeznekem.
"Ha fórumokat használsz, ahová más emberek is járnak, tiszteld meg a többi látogatót azzal, hogy odafigyelsz arra, hogy mit írsz le!"
Így van ! Ezért kéne +tixtelni, engemet hogy nem javítják ki a precíz fogalmazásomat az ő bírka fogalmazásukra:D
"Nem az okkultisták, hanem az ezoterikusok java része. Ők félnek helyesen írni... :)"
Biztosan, megjárták a hejesírásdémonnal:xD
Azért,mert hülye vagy és nem tudsz írni.xD
Felvilágosítalak,hogy indigó,gyémánt és kristály gyermek nincs.
Remélem sokat segítettem és megtanulsz írni:
Zseni
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01
Azért mert nem ismered az indigó meg gyémánt jelenséget, azért miért ne lenne, hűűűűű de korlátolt vagy :P Aztán meg belekötsz az írásba meg félrefogalmazol és ráerőlteted az indigókra, ugye magadra ismertél hülye:xD
Nabilius igazad lehet,mert akik idéznének szellemet, azoknak muszáj egyfajta fóbiát választaniuk.
Nem kell fóbia az idézőmágusoknak, sem másoknak. A fóbia korlátoz, rossz döntésekhez vezet, amik miatt a legkevésbé problémás esetben maga a mágus szenved el kárt, de ennél rosszabb dolgok is megeshetnek..
Nem kellenek ezek a butaságok, ellenben szükséges az önismeret, a nyugodt, harmonikus lélek és személyiség.
Indigó, kristály és egyéb pedig jó gazdasági fogás csupán, pár szó, amivel kihúzzák az emberből a pénzt, és a különlegesség érzését kínálják neki.
Inkább mélyedj el a rúnák világában, az asztrál vagy mentál mágiában, de ezt a kristálykodást hagyd, anélkül is elég erőd lehet, hogy hasztalan címkékkel korlátoznád be magad.
"Inkább mélyedj el a rúnák világában, az asztrál vagy mentál mágiában,"
Húúúúúúú, azzal lehet csak igazán kihúzni az ember zsebiből aa pénzt
Te egyértelműen hülye vagy.
Pénzkihúzásnak gondolod a valódi tanokat, a használható tudást, és nem látod, hogy a valódi pénzkihúzás az indigókristályszindróma, meg a többi bolondságod...
Könyörgöm, nyisd már ki a szemed!
Te vagy a hülye!xD
Én legalább tudok írni!
Zseni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!