Ezt nem hiszem el. Még robocoke se válaszol msnen :DD pedig rá mindig számíthattam :D Tartalmazzon kérdőjelet, amit most ne csak odabiggyessz a nem-kérdésed végére! (? ) <- azértis
Boccs, próbálok értelmesebb és könnyebben kivehető szavakat firkálni. De elég nehéz már fél 2 után. Még 1 óra és azt sem fogom tudni hogy melyik bolygón vagy, bazz. :DD
Amúgy semmi extra, csak vannak az olyasmi kérdések, hogy: "Saten-t vagy Lopez-t kedvelitek jobban? Indokold is."
Vagy valami ilyesmik. Eléggé szelektív a memóriám, ne haragudj. És szimpatikus hogy te úgy álltál hozzá, hogy nem azért vagy itt, hogy kivívd mindenki rajongását, hanem egyszerűen vagy, mint akit idetettek, oszt örülsz magadnak. :D
Amúgy ilyenkor hiperaktív vagyok és szófosásom van, bocsánat. :):$
Fúúú, fél karom odaadnám (tisztelettelbecsülettelörömmel), ha nem lenne kémiám. :D
Amúgy kérdező, merem feltételezni, hogy lány vagy. Beletrafáltam-e? :D
Semmi baj:Damúgy is unatkozok,meg egyebek.szóval szívesen olvasom:D
Hát amúgy tényleg így van kb:D..ezért sem szeretem,ha raknak ki a nevemről kérdést.Mármint jó,a hiúság,stb bennem van persze,mert élvezem..de ki nem élvezné?Viszont mindig van olyan,aki beszól,stb és az ilyen dolgok miatt nem "szeretem":)
Nem mindig bírom a kritikát,a beszólást:S
Viszont a nevemnek köszönhetően találtam meg itt azt a lányt,akit 2hónapja meg vagyok bolondulva:)
Ez ilyen megérzés:DÍrásából gondolom ezt:)..lehet,hogy másnak is van ilyen meglátása,de már egy írás módból meg tudom mondani,hogy fiú e,vagy lány:D
Sokat elárul a vesszők és a szó használata:D
Lopez: Akkor nincs para. :)
Persze, ez érthető. Mindenkiben benne van a hiúság, ezt butaság is lenne tagadni. A kritizáló emberekről pedig annyit, hogy az: "Értem én, csak leszarom." stílusban kell hozzájuk állni.
Na, az klassz. És kölcsönös ez a megkattanás? :D
Kérdező: Buktad, mert én is csaj vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!