Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezt nem hiszem el. Még robocok...

Ezt nem hiszem el. Még robocoke se válaszol msnen :DD pedig rá mindig számíthattam :D Tartalmazzon kérdőjelet, amit most ne csak odabiggyessz a nem-kérdésed végére! (? ) <- azértis

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 01:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
Mármint kivel?:DVelem?:$:D
2010. dec. 30. 01:24
 12/68 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ne is mondd. 1 vagy fél 2 felé szoktam kirobbantani magam az ágyból. :D .. A téli szünet az oka mindennek. Ellustultam és ez így nem frankó. :D

Lopez: Veled biza' :D:$

2010. dec. 30. 01:26
 13/68 A kérdező kommentje:
végülis nekem tele kellene tanulnom a szünetet :D ebből sikerült eddig 1 teljes órát :D meg rövidek a napjaim így a délelőttök nélkül :D
2010. dec. 30. 01:29
 14/68 anonim ***** válasza:
Hallgatlak:):D
2010. dec. 30. 01:30
 15/68 anonim ***** válasza:
akarom mondani olvasom:DD
2010. dec. 30. 01:30
 16/68 anonim ***** válasza:

Nekem is rengeteget kéne tanulnom. Nem az a fő kérdés hogy miből állok bukásra, hanem az, hogy mi az amiből nem. :D

De eddig egyenlőre még egy tetves percet sem sikerült ráerőszakolnom, a töménytelen szabadidőmből, na... :D

Lopez: Amúgy konkrétan semmi érdekfeszítő mondanivalóm, csak fain hogy végre "összeütköztem" már Veled. :)

Komázlak, a hozzászólásaid, a véleményeid, a poénjaid, és a Saten-nel való "csatározásaid" miatt :DD

2010. dec. 30. 01:34
 17/68 A kérdező kommentje:
én kb mindenből 2esre állok, matekból félévkor bukok, de majd javítom :D
2010. dec. 30. 01:36
 18/68 anonim ***** válasza:

ohh hát köszönöm szépen:):D..először azt olvastam,a komázlak helyett,hogy kamázlak...mondom okéxD..aztán még egyszer elolvastam,akkor már rájöttem hogy az nem új magyar szó volt:$:D

Ilyenkor kicsit elmosolygok,mert tényleg olyan mintha "celeb" lennék:D..pedig sehol semmi:D

Ez a Satenel való dolgot kifejtenéd bővebben?:$:D

2010. dec. 30. 01:36
 19/68 anonim ***** válasza:

Na, még mindig frankóbb mint az általam nyújtott teljesítmény. :)

Én speciel a kémiával, fizikával, közgazdaságtannal és egyéb finomságokkal állok hadilábon. :D

2010. dec. 30. 01:39
 20/68 A kérdező kommentje:
én gazdaságtanból elég jól állok, 4-5 csak a többi nem ment olyan jól, fizikám 1.6 1,8-tól lehet kettesem :D kémiám meg szerencsére nincsen:D
2010. dec. 30. 01:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!