Voltál már a gyakori kérdések .hu oldalon? Ha nem akkor alul találsz egy linket
2010. dec. 29. 08:01
11/21 Dilettáns döggomba válasza:
Nekem már lophatja. XD
12/21 Ikszdé xD válasza:
Az az oldal, ahol kérdések vannak, melyekre válaszokat lehet adni? Az a hely, ahol Ikszdé xD, Lopez, Saten, borsófőzelék, szexiboj, Barby:) ... stb, stb válaszolgat?
Nem tudom, nem voltam még az oldalon. :D
13/21 Dilettáns döggomba válasza:
Ki az az ikszdéikszdé? :D
14/21 Ikszdé xD válasza:
Nem tudom :D
És ki az a Dilettáns döggomba?
15/21 anonim válasza:
jéé de jó mindig is ki akartam próbálni kösz,h belinkelted..de iízé reklámozásért tudod,h tiltás jár!!!
17/21 anonim válasza:
Nem voltam,de egész jó oldal.Lehet regisztrálni is fogok majd...
18/21 AnonymusAnonymus válasza:
Úristeeeen!!! Ez a pokolba viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz!!! :O.............. Jah nem, bocs, az egy másik oldal... :/ Nah, most megnézem ezt is -katt- wow, itt van egy Mikisapi a G betűn!!!!! :O A sátán jeleeeeeeee!!!!!!!!!
Rendszerüzenet: A gépelő gépelés közben elhunyt. Emlékezzünk rá egyperces csendel. Köszönöm.
19/21 anonim válasza:
*Kiabál egy nagyot az 1 perces csend közben"
20/21 AnonymusAnonymus válasza:
Rendszerüzenet: Köszönjük a beüvöltőnek, hogy az 1 perces csend helyett 10 másodperces csendet..... SEM bírt bekus...akarom mondani csöndben eltölteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!