Tényleg gyakori kérdések vannak ezen az oldalon? Nem inkább ritkakerdesek.hu kéne, hogy legyen?
Figyelt kérdés
vagy pl. vegyeskerdesek.hu vagy hulyekerdesek.hu vagy kerdesekmindenkinek.hu vagy nemtom2011. jún. 12. 14:23
1/9 anonim válasza:
Te melyiket kedveled,azok közül amit felsoroltál?
2/9 A kérdező kommentje:
ritkakerdesek.hu
beadjuk a kérvényt a megváltoztatáshoz? XD
mert elég ritka kérdések vannak itt, amiket csak egy-egy ember tud kitalálni
2011. jún. 12. 17:12
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés jogos, valóban sokkal jobb lenne "furcsakerdesek.hu" vagy "marmegintegyidiotakerdes.hu" név. Legalábbis nagy találó lenne az oldal jellegét tekintve.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát te meg mitől lettél 20%-os? Tök jó választ adtál pedig, meg is toltam kicsit nyikorgó szekered, hátha 20 felé megy.
2011. jún. 12. 19:05
5/9 anonim válasza:
szerintem lehetne gyakorifas.zságok.hu
komolyan néha olyan kérdések vannak hogy falnak megyek
6/9 A kérdező kommentje:
mint pl. ettől a kérdéstől is? :D
de valahol érthető, bizonyos hülye kérdéseket én sem tennék fel személyesen senkinek mert nézne mint a moziban. itt fel lehet tenni azt is... legalább személytelenül égetem magam, h mikre keresem a választ...
a trágár szó sztem nem illene ilyen weboldal címébe. másmilyenébe sem, de azt úgyse látogatnám.
2011. jún. 12. 22:54
7/9 anonim válasza:
...a válaszok is töketlenek,sokesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!