Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki az a Saten?

Ki az a Saten?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
vagy talán ettől titokzatos, hogy a valódi nevét sem írja ki?...
2010. dec. 28. 21:56
 22/30 A kérdező kommentje:
jah, és miért lógna egy ilyen pasi a GyK-n...ha igy nézki, akk imádtassa magát a való életben.
2010. dec. 28. 21:57
 23/30 anonim ***** válasza:
Saten a barátom(cucko)
2011. jan. 15. 19:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Azt írtam, "nem kell neked vele élned", nem azt, hogy nem neked kell vele élned, utóbbiból jönne le olyasmi, hogy ééén, vagy egy ismerősöm vele él.

A "nem kell neked vele élned" azt jelenti, hogy nem kötelező neked (nem spec neked, hanem akik ugatják) vele bármit is csinálnod, (pl: beszélgetned, iszogatnod, élned, szívnod a levegőjét, nézned a pofáját) ezért nem tudom, miért foglalkozol vele, és ismeretség hiányában miért kell ócsárolnod. Lehet, hogy ha ismernétek, szeretnétek azért, aki ő valójában. Most ezeket nem azért írom, hogy bevédjem, csak zavar, hogy úgy utáltok valakit, hogy nem is tudjátok, ki ő egyáltalán.

Ez olyan, mint mikor valaki kijelenti, hogy undorító a kaviár. -Miért, ettél már? -Nem.

Kábé ezen szinten hever ez a játszadozás.

Remélem elég kielégítő választ kaptál az ostoba kérdésedre.

2011. jan. 16. 00:40
 25/30 A kérdező kommentje:

...öhh hát én egy szóval sem mondtam, hogy utálnám azt a gyereket. Ennyire én sem vagyok szar arc bocsi. Nem is tudom miért írtam ki..talán mert zavart, hogy minden második kérdésnél nemtom mivan, mert mindenki satenről beszélget, úgy, mintha épp mellette ülne vagy nemtom. Én sokszor még úgy sem tudok utálni valakit ha csak a rossz tulajdonságait ismerem.. jah és borsófőzelék, szeretem a kaviárt;)

bocsi a hülye kérdésért, nem muszáj válaszolni.

2011. jan. 22. 17:45
 26/30 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam. Tudom, néha idegesítő is, de ez van így születtem>:P
2011. jan. 22. 17:48
 27/30 anonim ***** válasza:
:D:):D
2011. jan. 22. 17:55
 28/30 A kérdező kommentje:
:DD
2011. jan. 22. 18:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Saten az én barátom,mit akartok tőle,egy jó verést akartok ,gyertek ide, hamar megkapjátok,nem kell sorba állni érte.
2011. jan. 26. 14:45
 30/30 anonim ***** válasza:
nem látod hogy ki"a Cucko barátja Ő"
2011. jan. 26. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!