Ki az a Saten?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:08
14/30 Dilettáns döggomba válasza:
Ja, akkor ismerem, csak hirtelen nem ugrott be. :P
15/30 anonim válasza:
Akkor is annyira szép neved van, úgy tetszik :DD
16/30 Dilettáns döggomba válasza:
Kerti susulykát akartam, de ez jobban hangzott.
17/30 anonim válasza:
Jó lenne,hogy ha már válaszolnál a kérdésemre:D
Én tettem ki a kérdést,ami rólad szól,csak a másik regemmel,mert ezzel nem lehet rizikózni:D..mert meg lettem fenyegetve:S:D
18/30 anonim válasza:
Ez nem egy nő?
Nekem pl. nem tetszik a stílusa. Nem illik a nőies fejéhez:). Sőt az ennyire kigyúrt állatokat se szeretem:D.
19/30 anonim válasza:
Nem nő.
Ha nem tetszik, nem kell nézned, nem kell neked vele élned, nem kell neked vele semmit sem csinálnod, ne fikázd.
20/30 A kérdező kommentje:
miért borsófőzelék, te vele élsz?...xD
én csak azt nem értem, hogy ha van egy ilyen jópasi, mert valljuk be tényleg kib.aszott jópasi, akkor miért nem ajnároztatta magát eddig fészen, és miért csak most reggelt, és miért az a neve hogy saten, vagy ez eddig eszetekbe sem jutott?.o.O
nekem ez egy kicsit kamugyanus:/
2010. dec. 28. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!