A gethek támadása mikorra várható?
Figyelt kérdés
Még sehol sem találtuk meg a protián technológiát, nem tudtunk még belépni a galaxis tanácsba, közben a geth rombolók bármikor itt lehetnek. Így esélyünk nincs visszaverni őket.2010. dec. 19. 18:59
11/14 anonim válasza:
Az kizárt dolog, mer nem tudom!
12/14 anonim válasza:
Ez a kérdés miért került át a humor témakörbe? VISSZA! MINDENT VISSZA!
Én igenis hiszem, hogy a BioWare-nél látomást láttak a fejlesztők. Nem csak kitalálták a dolgot. Különben nem lehetne ilyen elképesztően jó játékot alkotni, csak ha konkrét tényekre alapoznak. Én hiszem, hogy egy nap eljövök majd Sepherd kapitányként, és megmentem az univerzumot!
13/14 anonim válasza:
A gethek már régen nem jelentenek valós veszélyt. A kaszásoktól féljetek!
14/14 anonim válasza:
a gethek legyőzték a reptoidokot és most azok akarnak leigázni,fenik a kaszákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!