Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A gethek támadása mikorra...

A gethek támadása mikorra várható?

Figyelt kérdés
Még sehol sem találtuk meg a protián technológiát, nem tudtunk még belépni a galaxis tanácsba, közben a geth rombolók bármikor itt lehetnek. Így esélyünk nincs visszaverni őket.
2010. dec. 19. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek. Igen, a felvetésed teljesen jogos, a Fenyegetés már lassan bekebelezi szeretett Bolygónkat. De had mondjak neked valamit édes fiam. Kutatásaim alapján, ezt bátran kijelenthetem, az emberiség már a protián technológia birtokában van, az már más kérdés, melyik oldalon. Amint egy előbbi kérdésemben is felvetettem, a harc jelenleg az ősi Vorlon-Kódex után folyik. Így szerintem nem mondok újdonságot, ha azt mondom, a protián technológia nem a vorlonokkal övezett ember Árnyékkormány oldalán van. Sajnos van az emberiségnek egy úgymond az emberiség ellen munkálkodó csoportja, ők birtokolják jelenleg a protián technológiát, fél cyborg júdás fajt hozva létre. Ha harcra kerül a sor, a geth rombolók oldalán fognak harcba szállni.
2010. dec. 19. 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Kik azok a gethek? Honnan jönnek és hogy néznek ki? (Bocs, hogy én kérdezek de szeretném tudni kik ők, mert róluk még nem hallottam)
2010. dec. 19. 19:18
 3/14 A kérdező kommentje:

a gethek egy mesterségesen létrehozott faj, amit réges régen a kvarián faj fejlesztett ki, hogy őket szolgálják.

De a gethek öntudatra ébredtek és elűzték a kvariánokat.

Gethek nem szeretnék az emberiség elterjedését, illetve a galaktikus tanácsba való belépését, ezért ki akarnak minket írtani.

2010. dec. 19. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2010. dec. 19. 19:21
 5/14 potion ***** válasza:
Mi van? a reptoidok most már barátok vagy mi a tököm van?
2010. dec. 19. 19:22
 6/14 anonim ***** válasza:
18%

Ez csak egy gagyi számítógépes játék kitalált karakterei, hogy az unatkozó taknyosok eltudják mivel ütni az idejüket és, hogy legyen valami értelme is, kitaláltak mindenféle harcost meg idegent, hogy legyen kivel "küzdeni".

[link]

2010. dec. 19. 19:33
 7/14 potion ***** válasza:
na jó asszem nekem elég ebből a sok sötétségből... itt hagyom ezt az oldalt
2010. dec. 19. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Gyerekek, lassúak vagytok.

Ez már egy teljesen más agymenés.

Olyan, mintha egy másik könyvet olvasnál.

404 fénylényei, aztán Ufó-kutató Reptoidjai.

Most ezek az izék vannak soron, amit Csillagvizsgáló csinál.

Gondolom két accal van fent, amiből az egyik kérdez, a másik válaszol, így keltve azt a hatást, hogy ez egy létező dolog, amiről sok mindenki tud, csak te eddig még nem hallottál róla.

Okos elgondolás :D

Vagy egy most megjelent Sci-Fi regény GYIK-es átírása.

Ez nem olyan okos, inkább öngerjesztő.

Ha beszállsz a dologba, akkor tiszta RPG-sen fogod magad érezni:D

Lehetsz a mindent tudó elrabolt, a mindent tudó oknyomozó, a semmit nem tudó felfedező.

Csak a stílusodon múlik. Egy szabály van, hogy SOHA ne mondd el, hogy miről is van szó. És akkor garantált a móka.

Aztán pár hét vagy hónap után megunja a főkolompos, és egy "új világba csöppensz". Új szerep, új játékkör.

:D És erre most jöttem rá :D Milyen jó.

Talán én is beszállok. Átváltoztatjuk ezt a fórumot egy értelmesebb hellyé :D Az által, hogy direkt írunk ehhez hasonló dolgokat. És ha mindenki tudja hogy miről van szó, akkor minden jó lesz :D

2010. dec. 19. 20:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Amíg írtam, kiderült, hogy a Mass Effect lényeiről van szó. Sebaj, beszállok így is :D
2010. dec. 19. 20:02
 10/14 potion ***** válasza:
Áh így már sokkal jobb :D játszunk rpg-t :D
2010. dec. 19. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!