Ez egy vicc, amit a nők 99%-a nem ért. 3 fajta ember létezik a világon, aki tud számolni és aki nem. Nem értem :\Valaki el tudja magyarázni?
Mi köze van ennek a nök 99%-ához? Én is már rég ismerem ezt a viccet és elsöre felfogtam...
Ez max az agyi kapacitásoddal van kapcsolatban, mert aki ilyen hülye az persze, hogy nem érti meg -.-"
nekem jó a helyesírásom ,csak kimaradt egy 's' :D
igen fekete hajú vagyok, komolyan szégyellném ha szőke lennék:D nem tehetek róla de már annyi rájuk a kritika...:D
én meg azt szégyelleném,h fekete hajam lenne,pfújjj
de ez a jó,nem vagyunk egyformák.
De hogy a hajszínnek mi köze az IQ-hoz?
Képzeld,élnek a földön szőke diplomások nők is,ha nem tudnád..
"szőke diplomások nők" csak nem te is egy vagy közülük? XD
diplomát már annak is adnak aki tud visszafelé számolni, kb. nem a diploma határozza meg az ember értékét. és ne fújjogjad a hajszínemet, én se húztam le a szőkét. én nagyon örülök hogy fekete hajam van, nem csúnya nekem elhiheted:D
18.35!
A 10 féle és a bináris még jobb, mint a kérdező vicce. Ezt is meg kellene nekik magyarázni...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!