Mit tudtok a Kromagg-ok jelenlegi terveiről? Fennáll a veszélye annak, hogy a mi világunkat a közeljövőben megtalálják?
Kromagg-ok is lényegében egy ufófajnak tekinthetőek, a különbség az az, hogy ők nem egy másik bolygóról származnak, hanem innen a Földről, csak egy párhuzamos világból, ahol az őskorban nem a Homo Sapiens, hanem valamelyik primitívebb rokonfaj, méghozzá az ún. Gyilkos Majom fejlesztett ki intelligenciát.
Máshogy működött az agyuk, mint az embereknek ezért hamarabb fejlődött a technikájuk. A társadalmi rendszerük az emberi társadalmak közül legjobban a nácizmusra hasonlít. Amikor kifejlesztették a dimenzióutazást, akkor meglepődve, rémülten, és mérgesen fogadták, hogy szinte minden világban a Földön nem a Kromaggok, hanem az emberek a domináns faj.
Bosszúhadjáratba fogtak és elkezdték leigázni az emberek által uralt Földeket.
1976 óta csinálják ezt, és már többszáz Földet megszálltak. Minket eddig csak az óvott meg, hogy egyszerűen a mi világunkat még nem találták meg véletlenszerű utazgatásuk során.
Igen alapból űrhajós ruhában járnak, de II. világháborús német náci ruhában is jár egy részük, mert a fejlett világból, ahol az űrhajós ruhát csinálták kiűzték őket az emberek, és egy olyan világba költöztek ahol a nácik nyerték a II. vhb.-t és Harmadik Hitler a világ királya. Mivel a Kromaggok társadalma nagyon hasonlított a nácik társadalmára ezért békét kötöttek és az ottani náci emberektől kaptak katonai felszerelést, hogy folytathassák az inváziót.
Terepjárókat is kaptak meg géppuskákat.
Szóval ezek a kromaggok még azért nem igáztak le bennünket,mert még nem találtak ránk.Ugrálnak a párhuzamos világok között és mindenkit leigáztak de minket még hála Istennek nem találtak meg.
De kérdem én:
Ha ők még nem találtak ránk,ergo:mi sem találkoztunk velük,akkor TE EZT AZ EGÉSZET HONNAN A PI..ÁBÓL TUDOD BA.MEG?!
Ezen kattogok én is, néha túl sokat is.
Nagyon félek, nem tudom mit tehetnék.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!