Mondanátok nekem olyan beszólásokat, amit ti találtatok ki, és nem a netről van? (:
Persze. Például:
Ne írj ki több ilyen kérdést!
Ez csak úgy jött egyszer,nem tudom,neten még nem láttam,nem olvastam..
Olyan paraszt vagy,hogy mikor megszülettél a köldökzsinórodat is bicskával vágták el!
Akkor még ilyen hülyeségek hogy
Ne ugass mert megkötlek!
Nem kérdeztem a pofád vízállását!
Hirtelen csak ezek jutottak eszembe:DRemélem van köze a kérdéshez:D
Múltkor mondtam a férjemnek, hogy most azért kap zacskós házias májgombóclevest, mert én adok arra, hogy házias főztöt egyen!
:D
Amikor srácok voltunk, elmentünk az állatkertbe és a majomháznál a gorillák elkezdtek "kergetőzni". Ezt a plexi előtt levő korláton ülve néztük végig.
Egészen addig amíg az egyik gorillának megcsúszott a keze azon az ágon amibe kapaszkodott és nekirepült a plexinek. Éppen oda csapódott ahol én ültem és eléggé megijedtem ahhoz, hogy helyből vagy két métert ugorjak el az ablaktól.
A következő kergetőzést már tisztes távolból néztük végig, ellenben egy kiránduló csoporttal. Amikor megismétlődött a jelenet, a kirándulók egy emberként ugrottak hátra a korláttól.
Így született meg a "Neked ugrok, mint gorilla a plexinek"
Néhány hónap múlva az egyik buszon hallottam vissza, ami érdekes volt, mert igazából csak egymás között használtuk, tehát lehet hogy mégsem az én (mi) kitalációnk volt.
Rasszistának hívtál, te cigány?!
Antiszemitának neveztél, te gázkamraszökevény?!
"Olyat kapsz, hogy még az unokád is hülye marad"
Na ilyet biztos nem találsz a neten XD
Két ismerősöm verekedett , azt megszólalaok:
Ez lyan mitn a sakktábla: A fekete paraszt üti a fehéret.
én múltkor a páromnak hasábburgonyát sütöttem ,egyszer csak megszólalt:-Szivem ezt még egy kicsit süthetted volna...Mire én-Mozog?Nem.Akkor egyed!
csöndben lapátolta magába tovább a kaját...
X faktor. nyeremények. (megszólalok: )
egy fél disznó
(látva a tengerparti képet)
jó hát igen, meg 3 vödör homok.
a barátnőm mesélte, hogy egyszer így szólt be neki a nagyapja:
- amikor megszülettél egy hétig piszkáltak pálcikával, hogy mi vagy. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!