Találtatok már valamilyen árucikken viccesen elírt szöveget?
Jah, roman chipszeken, meg sokat itthon is.
De a kedencem egy hajszaritom volt amire ra volt irva: "Do not use while showering" hat mondom faxa aki zuhany alatt szarit hajat...
Én a Corában láttam egy plafonról lelógó hirdető táblát, melyen ez állt: Winny Babapiskóta - magozott. Még képem is van róla :)
A legjobbak még a használati utasítások:
Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
Hát ez ugyan nem (úgy) vicces, inkább fura és látszik hogy spórolósak az angolok. :D Itt lakom Angliában (ne kötöszködjetek hogy van ékezetem, kihoztam a laptopomat) és nap mint nap látok fura akciókat. Pl. Asdában egy felirat (angolul persze): AKCIÓ! Régi ár: 4.00£ Új ár: 3.99£!
Kemény 1 penny megtakarítás... :D
Meg még Magyarországon a Tescoban én is láttam az uniszęx szoknyát, ami mellesleg csipkés.
4. kommentelő:
Én is külföldi vagyok, és én is láttam már olyan akciókat! Mondjuk €uróban, de az lényegtelen... :)
En vagyok a hajszaritost itt is volt mar tescoban 200 helyett 199 forint... Plane az egeszben hogy mar nincs is 1-2 forintos xD
Megj. A tesco az ugyebar brit szoval ezt athoztak hozzank is hogy ilyen csodas akciokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!