Nigra kérdése:
Láttál már macskát összenőve?
Figyelt kérdés
megjegyzem én nem bár attól függ mivel van összenőve :D2010. nov. 30. 18:20
1/6 anonim válasza:
Igen,egyszer el mentem apummal kamionozni,aztán haza fele megpakolva 40tonna összsúlyba egy fehér macskán átmentünk.Akkor egy picit összenőtt az aszfaltra:D
2/6 A kérdező kommentje:
bakker szegény cicmák :S
2010. nov. 30. 19:15
3/6 anonim válasza:
1. - miért nem lehet odafigyelni? én rajtad mennék át egy kamionnal.
amúgy én még nem láttam összenőve macskát semmivel O.o
4/6 anonim válasza:
xD macska az úton már túl van a dolgon és nélküle száll az idő:DXD az is összenövésnek számít ha 2 macska összeragak akkor és ott?XD mert olyant még nem láttam!:P
5/6 anonim válasza:
Te belehajtanál az árokba mikor jönnek szembe,csak azért mert egy macska?Nem hiszem,másrészt már jóval előtte lassítottunk meg dudáltunk,elindult,aztán vissza szaladt és megtorpant.Ilyen az élet,ez van.
6/6 anonim válasza:
Hát én még nem láttam,de nem is akarok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!