Mi a leghatásosabb a fejfájás ellen?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 20:32
11/22 A kérdező kommentje:
hűha...régebben én is azon az elven voltam, hogy ki kell húzni...mivel ami nincs az nem is fájhat. Sajnos lassan nő helyébe más ezért nekifogtam egy újabb gyógymódnak. Így találtam rá erre amit majd el fogok árulni nektek is.
2010. nov. 30. 17:34
12/22 anonim válasza:
És mikor árulod el? Még ennek az Istennek az idejében?
13/22 A kérdező kommentje:
amikor majd ki tudom emelni...
2010. dec. 1. 17:41
14/22 A kérdező kommentje:
Mno akkor elárulom a nagy titkot...A váááálaaasz a -5. Jaja, jól hallottátok a -5, mert az 1-6 (egyből hat). Ezen infó tudatával már csak emlék a fejfájás.
2010. dec. 2. 17:29
15/22 M@x válasza:
Miért neked fáj a fejed?
Csak mert amikor nekem fájt a fogam akkor én kihúzattam!
16/22 anonim válasza:
De vacak.. és ezért szenvedtünk -.-
17/22 A kérdező kommentje:
nemis vacak...annyira klassz. Szakadtam amikor meghallottam.
2010. dec. 2. 21:10
19/22 A kérdező kommentje:
nem vágod utolsó...oszt csodálkozol ha nem használ. Helyesen -5 (mínusz öt). Nagyon lényeges az előjel.
2010. dec. 3. 14:58
20/22 anonim válasza:
Hát te hülye vagy, de a legjobb értelemben. Amúgy mit kapott volna, aki ki találja? 2 személyes repülőút a Marsra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!