Ki szereti az. Eluveitie nevű együttest? :D
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 17:53
1/9 anonim válasza:
Én csak a Hapcifaru Krumplicincért szeretem.
2/9 anonim válasza:
én. és először történik, hogy nem valami humorosat írok be ebbe a kategóriába :D
3/9 anonim válasza:
Lehet h én vagyok csak hülyexD
De most nevetnem kéne?
4/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
Kicsit "kombinált" a zene, talán azért lett a humor kategóriába rakva, de attól még jó együttes
5/9 A kérdező kommentje:
srry de véletlen ment ebbe a kategóriába xDDDD
2010. nov. 20. 11:00
6/9 anonim válasza:
En is imadom es most nyaron Pecsen lesz koncertjuk!:D
7/9 anonim válasza:
Látom, sokan ELVÉTIk a kérdés kategóriáját. Nem tudom, hogy miért a humor kategóriában van. Ez egy rendes, normális kérdés.
Egyébként nekem nem jönnek be. Túl vannak értékelve.
(Az első mondatnak tudom, hogy nincs értelme, csak muszáj volt egy szójátékot bedobnom, ha már humor kategóriában van a kérdés, és jobb nem jutott eszembe.)
8/9 anonim válasza:
A legutóbbi válaszom kiírása óta megváltozott a véleményem a zenekarról. Szerintem szép zenét játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!