Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rock együttest alapítanék,...

Rock együttest alapítanék, csatlakozna valaki?

Figyelt kérdés
Rock együttest szeretnék alapítani. Kicsit fiatal vagyok még hozzá(14):P de jól megy a gitározás, jó fülem van a rockhoz. Van már ismerősöm aki csatlakozna, de még dobos meg énekes kéne. Valaki jönne esetleg(tökmindegy, hogy lány vagy fiú) vagy tudtok valami oldalt ahol ilyesmit lehetne hirdetni? (Amúgy én Punk-Rock kategóriára gondolok: Green Day, Good Charlotte, My Chemical Romance, Fall Out Boy, stb.)
2011. máj. 15. 21:38
 1/6 JennyR válasza:
100%
Igen, vannak ilyen oldalak, ahol hirdethetsz is,és böngészhetsz is hasonló hirdetéseket. Ilyen a zene.hu, az est.hu-n is van asszem zene hirdetés kategória, és regisztrálj be a mymusic-ra, ahol szintén sok zenész keres zenésztársakat. (én szívesen jeéentekeznék, énekesnő vagyok, szeretem is a Green Day-t, csak anyukád lehetnék, s ez kicsit vicces lenne! :D:D:D) Sok sikert!
2011. máj. 15. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
hehe, köszi a választ:D
2011. máj. 15. 21:58
 3/6 anonim válasza:
ha hörgőst keresel.. csak írj.
2011. máj. 18. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én jol tudok énekelni csak picit fiatal vok (L/13)

De ha pár év mulva jo akk csatlakozok :D

2011. máj. 18. 22:05
 5/6 A kérdező kommentje:
hát am leírtam nem hörgős xDD. Am énse vok sokkal több...14 vok szal ha közel laksz (én 18.ker-ben) akk tőlem meghallgatlak...vagy msn: t.mate97@hotmail.com
2011. máj. 18. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
meg ez még nagyon kezdetleges...haverom jól basszusozik csak nagy ésszel eltört a gitárja és most venni kell neki újat mert nem lehet megcsinálni és mire minden meglenne szervezve az kb augusztus eleje szerintem...
2011. máj. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!