Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Át tudn-átok ezt írni babi...

Át tudn-átok ezt írni babi nénisre?

Figyelt kérdés

holnap babi nénit fogok alakítani egy vicces színjátékban, és az lenne a kérésem hogy ezt a pár sort olyanná alakítsátok, mintha maga babi néni mondta volna:

-Ugyan már, kicsim, hisz tudod, hogy külföldi. nem véletlen, hogy Konjuktiv Plusquamperfektnek hívják. Alig tud magyarul.

-Ó, Babi bácsi, miért? Miért pont ő? Túl fiatal még a halálhoz...

-Önök szerint? most halt meg a férjem... De köszönöm kérdését, remekül vagyok. Bár most fáj egy kicsit a hasam - nemrég ettem meg 6 szelet gépzsíros kenyeret...

-Hát épp ezek a finomságok kész lettek, mikor a biztos urak felhívtak, így hát iderohantam. elhoztam a sütiket is.

-Ugyan már! a saját férjemet öltem volna meg? egyék meg a sütijeiket, s míg eszik gondolják át ezt az egészet. S akkor rájönnek, hogy én szerettem a férjemet, és sose öltem volna meg.

2010. nov. 18. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:

hát én pl így képzelném el:

-Úgyan már, drágaságom, hisz tudod, hogy kűfődi. Há' nem véletlen, hogy ily kacifántos a nevezete. Há alig tud magyarul is. Ejj...

-Ó, Babi bácsi, miért? Miért pont ő? Túl fiatal még a halálhoz...

-Hát Önök szerint? Há' mos halt meg a férjem... (siránkozva) De remekül vagyok, köszönöm. Bár most minnyá kipukkadok - degeszre tömtem magam 6 szelet gépzsíros jóú lilahagymájs kenyeéerrel...

-Hát épp ezek a finomságok kész lettek, mikor a biztos urak felhívtak, így hát iderohantam. elhoztam a sütiket is.

-Hát dráágaságom, nem kellett volna! Mit goldol kend, képes lettem volna drága uramat én magam meggyilkolni??? Sosem tettem volna neki rosszat! No egyék meg a sütijeiket, s míg eszik gondolják hát ezt már át. Teli bendővel talán majd rájönnek, hogy én naaagyon szerettem a férjuramat, sose lettem volna képes megdzsilkoni.

2010. nov. 18. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :D várok még válaszokat, ne tartsátok magatokban :D
2010. nov. 18. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát kérd meg Dandazolikát.
2010. nov. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!