Legviccesebb dolog ami valaha megtörtént veled?
Vagy van még egy:
15 lehettem mikor először magassarkú volt rajtam, persze egyből csizmával kezdtem mert tél volt... tudni kell rólam, hogy a negyedik emeleten laktunk, és akkoriban eszembe se jutott az hogy a cipőt be kell törni...és persze azt sem árt tudni rólam hogy "utolsó perces vagyok" : kb mindenhonnan majdnem elkések... szóval szerintem már össze is tettétek a történetet, de aki nem annak segítek: reggel nagy kapkodás közepette (buszra siettem) húzom fel a vadi új csizmámat (nem tű sarkas volt, csak magas sarkas 5 cm) és éppen sietnék le a 4. emeletről - úgy ahogy azt előtte lévő héten tettem sportcipőben...ééééssss ... pereceltem, úgy hogy közben fogtam a korlátot... apám meg az ajtóban majd megszakadt a nevetéstől..nagy nehézségek árán feltáplászkodtam ééésss újra pereceltem.... nah gondoltam ez így elég lassú lesz, ha fél emeletenként 2x elesek, de majd csak beérek a suliba... aztán a negyedik esés és a rezgő korlátok hallatán nem egy szomszéd ajtaja nyílt ki... persze ilyenkor az ember még jobban ügyetlenkedik: puff az ötödik perec... azt már el sem mesélem hogy utcán még hányszor taknyoltam ... szóval nem elég megvenni az első magassarkút, abban azért érdemes legalább otthon egy hétig "gyakorolni"...
A mosós sztori a legjobb, köszönöm, könnyesre nevettem magam. A jövendő feleséged pedig irigyelheti minden nő, le a kalappal.
Akkor én is elmondok egy történetet, bár nem mondhatom hogy ez a legnevetségesebb, mert elég sok minden megesett már velem, de anno jó poén volt.
Még teenager koromban (úgy 20 éve) a cukkini még nem számított szokványos zöldségnek (vagy lehet hogy az volt, csak én nem ismertem??? Ki tudja... A lényeg a lényeg, kaptam ajándékba egy cukkinis receptkönyvet A5-ös formátumút, az elején két vagy 3 cukkini fénykép, láttam hogy kb. úgy néz ki mint egy tök csak zöld és cirádás, elmentem a piacra, hogy beszerezzek egyet. Kétszer vagy háromszor végigmentem az egész piacon, cukkini sehol. Ekkor már kissé elbizonytalanodtam, mivel elég rossz megfigyelő vagyok, lehet hogy elnéztem ezt az egész cukkinis dolgot? Végül odamentem egy kígyóuborka árushoz (szép nagy uborkái voltak) és megkérdeztem: " ne haragudjon, ez uborka?" Válasz: "Miért mit gondolsz, dinnye?" ..... persze én is tudtam hogy az uborka volt, de gondoltam hátha.... elég sokan voltak a piacon.... én meg rendesen röhögőgörcsöt kaptam.... az emberek pedig elég hülyének néztek. Ez van.
Eszembe jutott még 2. A tesi óráról :) Általános szintén, akkoriban még ezek a gumis anyagú tornanadrágok voltak kötelezők...volt egy elég magas srác, kicsit feszült rajta a gatyó...és hát ugye ezek az anyagok megnyúlnak egy idő után. Szerencsétlen gyerek egyszer véletlenül fordítva vette fel a gatyáját. Hátul bevágott neki majdnem, elöl meg olyan butykos volt, hogy csak na. Röhögtünk, mint állat :D
Másik, szintén tesi óra. Egyik csajnak már akkor kicsit nagy mellei voltak, duci csaj még most is. Kicsi volt rá a melltartó, és valami nyújtózós vagy ugrálós feladat volt, és felugrott neki a melltartója. A póló nyaka meg elég bő volt, fent kiugrott neki a nyakánál, a melle meg ott lifegett a fehér pólóban. Olyan ciki volt neki, majdnem elsírta magát :)
Ó köszönöm 80%-os én vagyok az öblítős srác :D
Azóta persze megtanultam mosni. XD
De van még pár cikis eset a tarsolyomban!
Valahogy a szülők mindig le voltak maradva legalább tíz évvel az adótt technikai vívmányokkal. Így hát hetedik koromban megtört a jég: eldöntöttük, hogy veszünk videót. Ugye újra nem igen akartak befizetni, ezért úgy döntöttük, hogy használtat veszünk. Nagyon örültem, már tél volt. Bicajjal mentünk, nekem pedig annyira fázott az orrom, hogy bedugtam a kabátba (magas nyakú galléros fajta volt).
Ezzel nem is volt semmi baj. Pedig volt, ugyanis csak az útnak egy kis részét láttam. Így mire észbe kaptam volna nekimentem és felkenődtem egy álló családi teherautó ablakára hátulról. A legégőbb az egészben pedig az volt, hogy ültek is benne. A két gyerek igencsak nézett ki a hátsó ülésről! :D
Általánosban valami oknál fogva rajongtam a növényekért. Valamiért megvoltam bolondulva az ibolyáért. Tavaszi nap volt, mentünk haza. Árok tele ibolyával. Víz nem volt benne, hát belementünk szedni egy párat. Azt tudni illik, hogy egy utcával arébb lakott az irodalom tanárnőnk.
Másnapra nem "sikerült" tanulni, s azt mondtam a tanárnőnek, hogy későn értem haza, mert sok dolgom volt.
Erre kicsit begurulva közölte: "Bezzeg az árokban ugrálni xy-val, mint egy bakkecske, hogy hol egyik tűnik elő, hol másik volt idő, ugye?"
Van két másik sztorim is, ami ehhez a tanárnőhöz köthető.
Tudni illik róla, hogy eléggé csontrakéta volt. Se melle, se feneke, főleg bizonyos kor után. Na ő bevállalta a tutit: fekete melltartó - bár melle nem volt - és világos felső, amin ez átütött. Órán nagyban beszél az előttem lévő csajhoz, amikor látom lent van a melltartó pántja. Előre szólok a csajnak, akin bólogat, hogy igen látja, de látszik, hogy igyekszik visszafogni a röhögését. Persze a tanárnő megigazította a pántját, de egy hirtelen fordulatnál ismét lecsúszott, s az osztály hangos röhögésben tört ki. Erre megkérdi: Mi a baj gyerekek?
A másik eset is az ő óráján történt meg. Valami oknál fogva (akár tudtam, akár nem az anyagot) valahogy dolgozatoknál, feladatoknál mindig én voltam a leggyorsabb. Ablak mellett ültem. Elkezdtem unatkozni, amikor megpillantottam egy katica bogarat az ablakban. Na hát tizenévesen nem sok kellett ahhoz, hogy elkezdjem keregetni az ablaküvegen. Miután feljebb mászott, ahol már nem értem el visszafordultam. Ekkor döbbent fejjel láttam, hogy mindenki engem néz. Kiderült, hogy majd tíz percig nézték azt, amit csinálok. Majd dühösen odaszólt a tanár: "na felkötheted a felkötnivaldódat." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!