Ha két ember nem tud békességben élni, miért nem próbálják meg cékességben?
Figyelt kérdés
ma 00:52
1/10 anonim 

válasza:

Vannak akik szeretnek szenvedni.
Illetve,ha a cékesség sem jön össze,akkor jöhet a dékesség és az meg már nagy macera.:/
2/10 anonim 

válasza:

Ez egyáltalán nem vicces.
Az ilyen felhasználók miatt nincsen békesség ezen az oldalon.
Nem való nektek a humor motor, nem ártana már egy kis fékesség.
3/10 anonim 

válasza:

Na, megjöttek a kötekedők... Pedig szerintem vicces volt a cékesség meg a dékesség is. Bár én tényleg a békességet szeretem inkább. De van, hogy kicsit bevadulunk a ringben a srácokkal, aztán akkor csak monokli van helyette, duzzanat, meg kékesség.
4/10 anonim 

válasza:

Az agyatok helyén meg lékesség? Dinnyék vagytok.
5/10 anonim 

válasza:

Osztva Kápolnásnyék és környéke. #nyékesség
6/10 anonim 

válasza:

Gyorsabban sütitek ki a friss és ropogós poénokat, mint a kemence a kenyeret. Ez már nem is békesség, hanem poén pékesség.
8/10 anonim 

válasza:

Cékességben élni nem lehet, mert nem létező szó.
De megpróbálok valódi tanácsot adni a béküléshez.
Ha 2 ember nem tud békességben élni, akkor szerintem érdemes leülni egy ital mellé megbeszélni a nézeteltérést.
Pl. én a McDonald's-ba szoktam vinni a barátnőmet, mert ott van kávés, vaníliaízű, csokoládé- és eperízű shake is.
Tehát ha nincs békesség, akkor megoldás lehet a sékesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!